Tuesday 17 November 2015

Pronajem bytu bez kauce a provize

Mám zájem uzavřít smlouvu s nájemníky, kteří jsou schopni a ochotni se na třídění podílet. Kuchyňská linka s elektrickoým dvouvařičem, digestoří, lednicí a pračkou. Kuchyně není určena pro velké vaření.


Koupelna se sprchovým koutem, WC a umyvadlem. Pronájem bytů - bez kauce a bez provize , Praha, inzerce. Inzerce bytů k pronájmu bez provize zdarma. Nejraději Praha - není.


Najděte si spolehlivého makléře, který vám ušetří spoustu času, nervů a peněz. Doporučuji zejména 2-osobám, pouze nekuřáci a bez domácích zvířat. Jedná se o velice hezké bydlení v centru. Cena nájmu včetně energií a internetu činí 6. K ceně je nutné připočítat kauci a provizi RK.


Podnájem, pronájem bytu Praha, Brno, ČR, zdarma, podnájem, spolubydlení, inzeráty bez realitky , pronájem bytu od majitele. Aktuální nabídky pronájmu bytů bez provize realitní kanceláři. Pronajmout si byt bez realitky nebo pronájem bytu zájemcům je dnes velmi jednoduché díky službě jako je ta naše. Upřesnění: Dobřiš zobrazeno: 492x. Popis: Hledam byt 2kk,nebo 2-V . Přívoz, Ostrava, Okres Ostrava-město, Moravskoslezský kraj.


Nakonec jsem si sehnala byt na vlastní pěst bez realitky a je klid. Popravdě, jako majitelka bytu , který pronajímám, radši kývnu na splácení kauce než na psy. Hledáte-li pronájem bez kauce , zadejte si tuto specifickou poptávku do systému a majitelé bytů a nemovitostí vás budou sami kontaktovat. Je to jednoduché, stačí vyplnit formulář.


Nabídka a poptávka po pronájmu bytu. Poptávejte a nabízejte na jednom místě , na spěcháto. Pokoj je kompletně vybaven, k. BEN realitní kancelář s. Zlín Místo pro Vaši reklamu.


Vyberte si novou nemovitost na sreality.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.