Wednesday 18 November 2015

Kluzáky na křesla

Prvky usnadňující přemísťování nábytku (skříně, židle, křesla , postele, zásuvky, úložné prostory,vozíky) či zajišťující bezproblémový styk nábytku s podlahou. Zde naleznete kolečka a kluzáky s průměrem čepu 10mm nebo 11mm. Vybírat vhodný kluzák je možné i podle barevného provedení, tedy v klasické černé, hnědé nebo šedé barvě. Plastový kluzák pro židle a křesla na koberce. Průměr kovového čepu pro uchycení kolečka v kříži je mm.


Než si objednáte kluzáky ujistěte se, že jste zvolili správný průměr čepu.

Hledáte kluzáky na židli? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. OFFICE PRO - stůl sklopný rovný. Stůl sklopný rovný 1cm.


Poskytujeme garanci nejnižší ceny, pokud naleznete námi nabízený produkt za nižší cenu než u nás na eshopu, neváhejte nás kontaktovat, nabídneme Vám lepší cenu. Zboží musí být naprosto . Bohužel se nám nepodařilo najít produkt kluzáky pod křesla. Kancelářské křeslo výrobce LD Seating typ Harmony 822-RA, F34-N6.


V základním provedení obsahuje: středně vysoký opěrák, čalouněný sedák i zádová opěrka v látkách z kategorie F, křeslová houpací mecha.

Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. Dokonale ochrání povrch podlahy jako je keramická dlažba, dřevěná nebo laminátová plovoucí podlaha. V neposlední řadě použitím . V našem katalogu naleznete nábytková kolečka o průměru - mm, kluzáky a další komponenty. Sada nylonových kluzáků ke křeslům a židlím s průměrem díry pro čep. Kolečka nábytková o průměru mm.


Poradíme Vám s výberem a zašleme Vám včas informaci v nabídce a akčních slevách. Pod značkou PEŠKA - Židle dneška najdete tradici, kvalitu a výrobky s dlouhou životností, se zárukou a kvalitním servisem. V katalogu nemáme podrobnější informace o kluzáky Herní křeslo RACIN III. Vybavení kanceláře › Sedací nábytek › Pracovní židle a stoličky › Průmyslové židle a stoličky › Průmyslové židle › Zvýšená pracovní židle Sono s kluzáky › Zvýšená pracovní židle Sono s kluzáky. Internetový obchod nabízející kancelářské židle, . Kluzáky pod křesla - Vyhledávání na.


Skladem písty, kolečka, mechaniky a další náhradní díly na kancelářské židle a křesla. Podložky pod židle a křesla.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.