Tuesday 17 November 2015

Bodová světla heureka

Máte vybrané filtry: Bodová. Vybírejte si Svítidla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vybírejte si Osvětlení podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Naše zahradní bodová světla jsou navržena jako pohodlné řešení osvětlení pro oblasti, kde není k dispozici připojení k elektrické síti, jako je např. XL Venkovní solární LED bodovky ve tvaru kamene ks.


Kruhové podhledové bodové svítidlo - výklopné v barvě chromu, určené pro patici GUa světelný zdroj JDR. Příijemný design nachází využití všude, kde chcete ať už se jedná o. Svitidlo patri do stylu Charm od znacky Massive. Styl Charm evokuje jemnost i smyslnost, romantiku i vasen, nenapadny a. Výhodou tohoto svítidla je otočný kloub, díky němuž si můžete stínidlo světla natáčet do libovolného úhlu. Toto osvětlení je vyrobeno z kvalitních materiálů. Bodové svítidlo do běžných interiérových prostor, jako jsou kuchyně, haly, kanceláře apod.


Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon. Zadní bodová světla s technikou Hella. Hodnotenie produktu:. Vyrobeno z černého ABS vhodného k přelakování do barvy vozu. Montáž pouhou výměnou za originální světla.


Obsah balení:pár kompletních. Nakupujte bezpečně - díky garanci nákupu Heureka. Heureka garantuje, že zboží dorazí včas, nepoškozené a za cenu uvedenou při jeho nákupu. Sme predajcovia, ktorí dodávanému sortimentu rozumejú - pokiaľ budete potrebovať poradiť ohľadne elektormateriálov a svietidiel môžete sa na nás obrátiť a radi vám pomôžeme.


V našom e-shope môžete nakupovať okrem elektroinštalačného materiálu aj svietidlá a svetelné zdroje. Naša ponuka je bezkonkurenčná, . Walimex Pro Bodové svetlo LED XL s klapkami. Charakteristika produktu: veľké bodové svetlo s ultra-jasnými LED diódami klapky môžu byť otáčané a demontované zo svetla dlhotrvácne - úsporné diódy nízka hladina ohrievania diód vysoká odo. Cena je uvedena za 1pár. Milotec - bodová světla zadní,.


Pestrá nabídka jídelních židliček od značek Avent, Bibi a dalších.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.