Monday 26 October 2015

Psací stůl za odvoz

Rozměry:d-120cm ,š -80cm , v-69cm. Byl zakoupen v Mobelixu. Stylově nápaditě řešený výkladem. Daruji psací stůl za odvoz. Sice oprýskaný lak, ale po přelakování bude jako nový.


Za odvoz daruji psací stůl.

Možno k němu darovat o skříňky ve stejné barvě. Starší, ale pěkný psací stůl, klasický kancelářský. Kontejner vpravo se přišroubuje zespodu desky. Bytelná kovová konstrukce.


Omlouvám se za předúklidové foto. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano.


Světlý, imitace javoru, nohy hliník. Zcela nový kancelářský rohový stůl s regálem a úložnými prostory.

Prodám hezký, nezničený psací stůl 160x80. Stůl je nerozbalený, stále v originálním balení. Veškeré komponenty a manuál součástí balení. Odvoz možný, dle domluvy. Všechny inzeráty uživatele Míla 123.


Nikdy neposílejte peníze předem. Buďte obezřetní a jakékoliv podezření nám prosím . Tato nabídka od prodejce metudbyla archivována dne 25. Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 29Kč. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!


Je možné dokoupit psací stůl do kompletu. Poctivá práce, masiv, lepený. Potřeboval bych se ho zbavit co nejdříve. Nevyhazujto je místo, kde můžete darovat věc, kterou vy už nepotřebuje, ale někomu jinému by se ještě mohla hodit.


Pro skvělý pocit, že jste udělali radost někomu dalšímu a ušetřili místo v odpadkovém koši. Maminky vědí, že Psací pracovní stůl za odvoz. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Nabízím skříně, šatník, stoly, židle, obývákové stěny k rozebrání a pod.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.