Friday 30 October 2015

Muškaření video

Výprava z Tišnova proti proudu na pstruhy a lipany, kterou by na Discovery Channel nazvali jednoduše. Prezentace o muškaření na Šumavě, příroda, řeky, ryby, rybáři. Krátký sestřih z průběhu akce. Tímto děkujeme všem za účast a těšíme se na.


Vložil: Džoncek Délka: 03:26.

Milovníků přívlače, kteří se snaží se svými umělými nástrahami přelstít i sumce, je dost. Ale rybáři, kteří si na sumce vezmou muškařské vybavení, jsou raritou. Kdekdo by si řekl, že sumci a muškařina nejdou dohromady. Našli jsme pro vás adrenalinové video , na kterém . Jedna z nejlepších světových produkcí.


Dokonalé záběry… Nastrahy. Pěkně natočené video s krásnými rybami, podvodními záběry, pohledem do vazačské dílny,… Nastrahy. Muškaření - lov na nymfy.

Vázání super realistické krevety na mořské pstruhy do Dánska ( Baltského moře) Vhodné i na naše pstruhy, candáty, okouny. Prohlédněte si galerie o lovu ryb a rybářských cestách s muškařským prutem do celého světa. Studený potok – klenot pstruhových revírů na Oravě. Parádní muškařské video od Juraje Kuboše ze Studeného potoku na slovenské Oravě.


Napsal uživatel Administrator. Vítejte na stránkách muškařskézávody. Již let Vám přinášíme vše, co se týká nejen závodního muškaření , ale i muškaření jako hobby.


Věříme, že se Vám naše stránky líbí a že zde získáváte inspiraci pro další chvíle u vody. S přáním ,,tight lines Igor Slavík a Luboš Roza. Minulý týden to byl zábavný pořad Zázraky přírody na TV Nova s Marošem Kramárem, Vladimírem Kořenem a Jarkou Fryšovou natáčený na jedné z nejkrásnějších Českých řek Jizeře. Tentokrát jsme chtěli s Regionální TV a . Archiv pro štítek: Video muškaření. Představíme krok za krokem metodu jednoduchého a dvojitého tahu, která se hodí při muškaření.


Rybář rybám nabízí umělé nástrahy, mušky, které nahazuje do míst, kde si myslí, že číhá ryba, tedy například pstruh nebo losos. Také může nechat mušku volně plavat po proudu řeky . Когда, как, куда правильно высаживать мускари.

Посадка мускари в вазоны. Процесс посадки мускари , какой нужен грунт для мускари. Уход за луковицами мускари. Učaruje většinou lidem,kteří rádi zkoušejí něco nového a nespokojují se s poznaným.


Nenechte se odradit počátečními obtížemi ani pověrami, které šíří jen ti, kteří to s muškařským prutem . Hotel Růže se nachází přímo na břehu řeky Vltavy, jez v Rožmberku tvoří hranici proslulých revírů Vltava a 28.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.