Friday 23 October 2015

Klekačka bazar

Je vyrobena z tvrdého masivního dřeva - buk. Praktická, lehká, vhodná pro masáž. Otočné odnímatelné podnožky. Toaletní křeslo pojízdné s odnímatelným sedákem.


Maminky vědí, že klekací židle stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Kvalitní jaklová ocel, ručne svařována, nosnost až 120kg! Mechanický, bezporuchový . Je použitá, ale v dobrém stavu.


Prodám ergonomickou klekací židli - klekačku. Sedák lze ručně přestavit do výšky, hloubky a sklonu. Klekací část lze také ručně přestavit do . Klekadlo, klekačka či klekací židle je považována za zdravější způsob sezení. Podstatou je umožnění správného sklopení pánve a tím pádem dojde lepšímu držení páteře.


Kostra klekadla je robustní kovová. Sedák je různě sklopitelný, výška cca 60cm. Křesla, židle - křeslo, kancelářské křeslo, kancelářské, kancelářská židle, stoličky, jídelní židle, židle do kuchyně, plastové židle, židle k počítači, kancelářské křeslo, kancelářská, nábytek, bazar. Pevná sedačka, klekačka , podpěrka pod nohy.


Bazar , inzeráty a inzerce zdarma. Rádi bychom jí klekačku sehnali i domů. Raději bych si ji někde zapůjčila, nebo koupila v bazaru. Není to ovšem RHB pomůcka, . Kategorie Nábytek bazar.


Dětské židle, židličky a stoly - bazar , prodej, inzerce. V Ostatní dny po předchozí telefonické domluvě na tel. Spotřební materiál pro zdravotnictví, rehabilitaci a wellness. I zboží z druhé ruky může dobře sloužit. Text odpovědi je povinný.


Delka odpovědi musí být minimálně znaků. Klekačka WOODERGO-nosnost až do 130kg! Kontrolní kód je povinná položka. Výsledky hledání: Židle klekačka v kategorii: Nábytek na bazaru - inzertním serveru ProdejHNED. Nabízím starší klekačku , dvě polohy výšky sedu.


Sedátko je potřeba trochu utáhnout, ale funkci to nevadí.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.