Friday 30 October 2015

Bachmann twist nerez zásuvka

Díky svému kompaktnímu designu a nízké montážní hloubce, je prostorově úsporný při instalaci do pracovní desky stolu nebo kuchyňské desky. Twist je otočný zásuvkový modul pro kancelář, kuchyň a obývací pokoj. Zápustná elektro zásuvka Bachmann Twist nerez je otočný zásuvkový modul pro kancelář, kuchyň nebo obývací. Přívodní kabel je vyveden tak, aby hloubka instalace byla pouze mm, tím je umožněna instalace nad . TWIST 2Z 2x230V 2m zásuvkavá jednotka nerez.


Provedení v nerezové oceli se dobře hodí do moderních interiérů. Díky kompaktnímu designu a velmi nízké montážní hloubce ji lze snadno . BACHMANN TWIST nerez brusená. LED osvětlení, světla, zásuvky.


Elektrická zásuvka Bachmann Twist 2x. Zásuvkový blok s otočným otváraním. Vhodné napríklad na zabudovanie do kuchynskej linky aj nad zásuvky , ktorým nijako neprekáža. Vďaka kompaktnému dizajnu a veľmi nízkej montážnej hĺbke ju možno ľahko integrovať do kuchynských liniek či kancelárskych stolov. Bez problémov ju možno inštalovať nad zásuvkami, ktorým vôbec neprekáža.


Dotaz na produkt Odeslat známému. Popis produktu Ke stažení Video Objednávkové formuláře. Otočná zásuvka TWIST sa dodáva v štyroch farebných prevedeniach nerez , matný chróm, biela a čierna. TWIST je zásuvka , rozdvojka do kuchyne, kancelárie, obývacej izby a iných oblastí použitia s otočným otváraním. So svojím kompaktným dizajnom a nízkou hĺbkou, sa dá ľahko integrovať do kuchynskej pracovnej dosky, kancelárskych stolov.


Vstavaná hĺbka činí len asi mm, takže prístroj možno ľahko inštalovať i nad . Otočná elektrická zásuvka Bachmann TWIST se dvěma zásuvkami je jako stvořená pro kuchyni či kancelář. Firma Bachmann je rodinný podnik, který vyvíjí, vyrábí a prodává elektrické komponenty a systémy pro energetický management a multimediální technologie. Vytváří spojení, která zajistí, že energie a data jsou k dispozici přesně tam, kde jsou potřeba – v průmyslu, obchodu i doma, v kancelářích a školicích zařízeních, na . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.


Stolová otočná zásuvka TWIST. Prevedenie brúsená nerez sa dobre hodí do moderných interiérov. VÝKLOPNÁ ZÁSUVKA GTV NEREZOVÁ.


Popis Ďaľšie obrázky (3) Recenzia (0) Súvisiace produkty (0). Stlačením poistky a otočením vrchného krytu sa otvorí funkčná časť zásuvky. Výsuvná zásuvka nie je vodotesná.


Radenie: 2x zásuvka s kolíkom a clonkami.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.