Tuesday 22 September 2015

Vinotéka hyundai vin 12 dz

Všechny informace o produktu Vinotéka HYUNDAI VIN DZ , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze HYUNDAI VIN DZ. Hodí se pro všechny, kdo nemají sklep a ocení jej i ti, kdo chtějí mít své víno vždy po ruce. Cenově atraktivní domácí vinotéka kompaktních rozměrů, která nabízí celkový užitný objem litrů, což odpovídá kapacitě až na lahví o standardních rozměrech × cm.


Je přitom vybavena dvěma teplotními zónami , ve kterých lze teplotu regulovat mezi až °C (spodní zóna), respektive až. Největší výhodou tohoto modelu je totiž funkce DUAL ZONE, která spočívá v rozdělení vnitřního prostoru vinotéky na dva teplotní prostory. V každé zóně pak lze nastavit teplotu zvlášť tak, aby vyhovovala danému uloženému . Snadné dotykové ovládání s LED displejem a tichý chod. Celý popis a technické parametry. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Umožňuje nastavit optimální teplotu v rozmezí 12- °C a 6-°C celkem až pro lahví vína s maximálním rozměrem 8xcm. Dolní zóna nabízí širší rozmezí, a to konkrétně 6-°C. Osobní odběr na pobočkách. Hyundai HYUVIN12DZ (foto 1) Hyundai HYUVIN12DZ. Je tak ideálním interiérovým doplňkem do všech kuchyní, bytů, domů nebo chat.


Je vybavena drátěnými policemi, na které můžete uložit až lahví vína s maximálním rozměrem . Konstrukce chladničky: vinotéka. Spotřeba energie (kWh): 0. Typ chlazení: termoelektrická. Hodí sa pre všetkých, ktorí nemajú pivnicu a ocenia ju aj tí, ktorí chcú mať svoje víno vždy po ruke. Jednoduché dotykové ovládanie s LED displejom a. Pre všetkých milovníkov vín tu máme jedinečného a užitočného pomocníka. Táto veľmi štýlová a vysoká vinotéka má.


This Pin was discovered by jana babicova. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Domácí vinotéka v elegantním provedení na lahví. Disponuje funkcí Dual Zone, která umožňuje….


Aktuální nabídka od Heureka. A, vinotéka , objem celkom úžitkový: 33l, kapacita - fľaše: , oddelená regulácia, police: drôtené, sklenené dvere, termoelektrická, LED displej . Dopřejte si dokonale vychlazené víno přímo u vás doma s domácí vinotékou Hyundai. Má drátěné police, na které můžete uložit až lahví.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.