Tuesday 22 September 2015

Lehká hlava vegetariánská restaurace česká republika

Lehké hlavě , vegetariánské restauraci , která má za cíl potěšit Vaše smysly a odlehčit Vaší hlavě. V naší restauraci chceme vařit jídla, která jsou zdravá a zároveň chutná, jídla lehká i sytá. Od té doby jsme snili o tom, vybudovat podobnou restauraci v České republice. Kuchyně je otevřena denně do 22:00.


Ořechy a skořápkové plody, 9. Hořčice Cena denního menu a sklenice vody - 1Kč Aktualizace a změny menu jsou vyhrazeny. Evropská, Středoevropská, Vhodná pro vegetariány , Pro vegany, Nabídka bezlepkových jídel. Je o něco větší, má patra a míst k sezení a interiér ve stylu feng shui. V interiéru naleznete dvě fontány, krb a zátiší s Buddhou – Maitreou. MAITREA znamená „milující laskavost“, jedno . Vaříme přátelsky vůči lidem, co jsou zvyklí jíst maso.


V restauraci se nekouří a neprodává. Tento sen se po devíti měsících . Ale krome inspirace ruznymi etnickymi vlivy z posledniho desetileti, mi nepridava zadnou dalsi konceptualni hodnotu, kterou by si restaurace v tak pokrocilem stadiu . Jídla a čaje ze všech koutů světa. Snažili jsme se k jídlu vybrat ta nejkvalitnější vína, digestivy a jedno pivo.


Lehká hlava - vegetariánská restaurace. RESTAURACE BUDE UZAVŘENA OD 5. Vše se připravuje v otevřené . Aug Vyzkoušeli jsme za vás: LEHKÁ HLAVA Restaurant Boršov. Majitelé o ní říkají: „ Vize naší restaurace dostala silný impuls asi před deseti lety, kdy jsme společně s pár přáteli navštívili vegetariánskou restauraci Zen Palate v. Nov V poslední době bylo v českých městech otevřeno několik nových vegetariánských podniků s pestrou nabídkou bezmasých jídel. DRAZÍ HOSTÉ, vítejte v Lehké hlavě, vegetariánské restauraci , která má za cíl potěšit Vaše smysly a odlehčit Vaší hlavě.


Zázvorová limonáda nadchla. Je vhodné počítat s velkým zájmem a. Restaurace L, Manažer at Lehka Hlava - Clear Hea responded to this reviewResponded days ago. K dostání jsou i dobrá vína. Interiér ve stylu feng shui, dostatek prostoru . Zase restaurace bez prvoznaků - otvíračka, pivo, atd. Turistický průvodce po České republice - ubytování, památky, hrady, zámky, rozhledny, kultura, zábava, fotogalerie.


Vegetariánská restaurace s útulným prostředím.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.