Friday 28 August 2015

Nielsen cz s r o praha 6

V České republice máme tu čest reprezentovat tuto značku my, NIELSEN CZ. Kromě výroby materiálů pro všechny tradiční techniky ROYAL TALENS neustrnula na místě. Velkoobchod s malířskými a výtvarnickými potřebami, potřeby pro rámování. Velkoodběratelé - rámovací materiály: Alu a dřevěné rámovací profily, paspartovací materiály, laminační technologie, příslušenství. U Prioru, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty činnosti,.


Právní forma: Společnost s ručením omezeným. Jsme dodavatelem rámovacích a uměleckých materiálů. Nielsen Czech Republic s. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Nespecializovaný velkoobchod.


Nabízíme umělecké potřeby. Hlavní město Praha nenese žádnou odpovědnost za informace zveřejněné v tomto katalogu. Další odkazy:Informace o parcele v Katastru nemovitostí. Firmy na této adrese: Santa Fe Relocation Services, spol.


Wanda Zimáková, km. Vyhledat firmu v najisto. Neustále vyvíjíme inovativní. Dáme Vám týdnů volna a sick-days. Máme flexibilní pracovní.


Sídlíme přímo u stanice metra v dynamické části Prahy. Městský soud v Praze , odd. Její identifikační číslo je. Podívejte se, kde všude působíme a jaké novinky v oblasti FMCG, médií a spotřebitelů sdílejí naši globální lídři.


Moovit vám pomáhá najít nejlepší cesty do NIELSEN CZ s. Autobus, Metro, Tramvaj v Prague. Omlouváme se, ale tato stránka je určena . Distribuce alu a dřevěných obrazových lišt, hotové rámy, . AMTEKO international, s. E -mail: info(at)gunnar-usa. POTŘEBY, Alena Kalousová V.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.