Thursday 20 August 2015

Designové panely na stěnu

Jedná se o dekorativní panely , které jsou moderním řešením pro váš interiér. Mají originální design , množství různých barev a díky snadné manipulaci a konstrukci vytvoříte originální prvek ve vašem interiéru. Dekorativní panely k nám přišly z východu, vyznačují se bohatou barevností se zajímavými vzory.


V ceně jsou panely (celkem m2)! Nebojte se změny a vdechněte stěnám novou tvář! Stále něco nového, tuto možnost poskytují právě oboustranné a lehce vyměnitelné dekorační elementy kolekce SP500.


Když chcete změnit design , stačí Vám k tomu jen několik jednoduchých úkonů. Dekory těchto nových systémových panelů Vám otevírají nepřeberné množství realizace obkladu stěn. Moderní doplněk pro Vaše bydlení jsou obkladové panely. Posunou Vaše bydlení o kategorii víše. Spojených státech vybrány návrháři interiérů za nejvíce inovativní a ekologicky šetrný výrobek roku.


D stěnové panely jsou navrženy tak, aby spolu tvořily vzor. D panely na stěnu přinášejí inovativní a moderní řešení pro každou domácnost, kancelář, či obchodní provoz. Celá role tapety je na zeď příliš moc?


Pak jsou pro Vás určeny tapetové design panely , které zkrášlí určitou část stěny. Chybí Vám na Vaši stěně něco, ale nevíte co? Pokud potřebujete doladit pouze určitou část interiéru, poté můžete vyzkoušet naše design panely na stěnu od německého výrobce A. Designové tapety - panel. Hledáte tapetu, která by Vám oživila interiér, ale nechcete tapetovat celé prostory?


Architekti, designéři a kreativní řemeslníci potřebují pro své exkluzivní projekty originální a inspirativní prvky. Vyrábíme krásné a úsporné topné panely (infrapanely) na stěny i stropy. Infra topení má nízkou spotřebu, vyhřívá rovnoměrně celou místnost a nevíří prach. Instalace je možná na strop i stěnu vytápěného prostoru. Topná strana má nízkou povrchovou teplotu cca 100°C a montážní strana cca 40°C, proto lze naše topné infra panely instalovat i na hořlavé podklady.


Výroba tapet z tohoto katalogu bude ukončena k 31. Tapety, individuálně tištěné, originální motivy, volba materiálu a velikosti. Individuální úprava motivu dle požadavku. Nástěnné dekorační 3D obkladové panely Vidella WallArt Moonlights sonata - Obklady na stěnu 50x50cm jsou interiérovou dekorací, určují nový trend obkládání stěn. Je to nový alternativní design vytvoře.


Betonové 3D panely na míru od francouzské společnosti Marius Aurenti. Materiál: Fiber cementové. Akustické panely na stěnu a strop snižují a absorbují hluk v místnosti a zajišťují dobrou akustickou kvalitu a ochranu proti hluku nejen v interiéru.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.