Thursday 23 July 2015

Vánoční výzdoba z papíru

Jak vyrobit jednoduché vánoční ozdoby z papíru. Kategorie: Sviatky a oslavy Umenie a zábava. Návod jak jednoduše předělat krabici od bot na dekorativní box v přírodním stylu.


Papírové vánoční ozdoby,papírová hvězda, návod na hvězdu, jak vystřihnout hvězdu z papíru. Květináčky jsou omotané přírodním provázkem.

Vánoční dekorace pro radost. Dozdobené velkou borovou šiškou, která je napatinovaná na bílo. Květník je dozdoben krajkou, filc. Vyberte si svůj dárek v podobě šiškové ozdoby. Zkuste si z papíru vyrobit některé z našich dekorací.


S dětmi si užijete spoustu legrace a získáte tak jedinečnou vánoční dekoraci. Motání či pletení s papíru je velkým hitem.

S knihou TOPP Andělé vytvoříte anděly z papíru , starých knih, drátků či korálků a mnoha dalších materiálů. Vlastnoručně vyrobené andílky můžete darovat jako nositele dobrých zpráv, . Tyhle vánoční ozdoby z papíru jsou jednoduché, a proto s jejich výrobou vám jistě rády pomůžou i vaše děti. Ušetřete peníze za nákup vánoční dekorace a vyrobte si vánoční ozdoby z papíru. Pro tyto jednoduché vánoční ozdoby z papíru je zapotřebí pouze nastříhat barevný papír , mít sešívačku a lepidlo.


Nakonec vánoční ozdoby zavěsíme za provázek a je to! Tyto závěsné vánoční ozdoby z papíru mohou . Pokud jste dostali chuť ozdobit si letos stromek trochu netradičně a možná zapojit do výroby vánočních ozdob děti a celou rodinu, zkuste se podívat na zajímavé tipy na ručně dělané ozdoby. Zkusíme vám popsat i detailní postupy na jejich výrobu.


Není totiž nad společně strávený čas s rodinou. Abychom v předvánočním shonu děti zabavili a zkrátili jim čekání na Ježíška, zapojíme je do příprav jednoduchých vánočních dekorací z papíru. Hotové dekorace můžeme pověsit na stromeček, lustr, vchodové dveře nebo do okna.


Video vám ukáže, jak snadno dokážete vyrobit vánoční ozdobu na stromeček z papíru. Výsledek je nádherný a vám jistě zkrášlí domov. Můžete ji pověsit na stromeček, nebo na větvičky jehličnanů, použít jako dekoraci, ozvláštnit zabalený dárek nebo přímo někomu darovat.

Záleží pouze na vás, jak se . Když vás omrzí všechny ty plastové výlisky s vánoční tematikou, vyrobte si vlastní ozdoby z papíru. Výsledky hledání můžete upřesnit: krok za krokem, jak na to, video, tvoříme s dětmi, vánoce , hobby encyklopedie. Seberte dětem barevné papíry a zkuste si vyrobit krásné křehké květiny, které jen tak. A opět jsme tu s dalším využitím klasických roliček od toaletního papíru.


Romantická zimní výzdoba perfektně dotvoří vánoční atmosféru. Vystřihněte si bílé městečko - sluší každému oknu. Když se řekne vánoční věnec, vybaví se vám spíš ten z jehličnatých větviček. Nastříhejte si světle a tmavě zelené proužky barevného papíru. Z papírového talíře odstřihněte dno, aby vám zbyl jen jakýsi korpus.


Chcete si ještě rychle vyzdobit byt? Tady je návod na rychlou a snadnou vánoční hvězdu, díky které vás Ježíšek nemine. Na její výrobu stačí jen papír , nůžky a lepidlo.


Foto: Kateřina Jeřábková. Nejprve si vezměte papír ve tvaru čtverce. Může být bílý, červený nebo zlatý. Jednoduchý tvar sněhuláka,pro výzdobu nástěnek nebo oken. Každý rok přemýšlím na vánoční výzdobou a každý rok se snažím vyrobit něco nového a originálního.


Letos jsem se rozhodla pro naprostý minimalismus a hlavním prvkem mé vánoční výzdoby jsou ručně dělané ozdoby z papíru , kterými jsem vyzdobila celý byt.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.