Tuesday 28 July 2015

Sephora tužka na oči

Zároveň se mi do tužky na oči nechce investovat žádné přehnané peníze (např. dobře oceňovaná Lancome stojí 70-). Předem děkuji za radu :) Katka. Vizážistka Simona Bártová. Milá katko, vidíte, mně zrovna LANCOME voděodolná tužka nevyhovuje vůbec.


Z jedné strany tužka , z druhé aplikátor pro rozmazání ostrých linek.

Domů Jaká kosmetika se Vám na dovolené nerozteče? Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Voděodolná tužka na oči. This Pin was discovered by Grétka Lovásová.


Obsahuje stříbrný a tmavě šedivý stín, aplikátor, tužku na oči , černou řasenku a třpytivou řasenku, se kterou lze zároveň vytvořit linky. Nicméně velmi dobře drží, stejně jako tužka. The Brow Multi-Tasker, Estée Lauder, 8Kč, 4.

Cashmere Pressed Blush, odstín Coral, Nude by Nature, prodává Douglas, 6Kč, 5. Konturovací tužky na rty značky Lavera – růžová a fialová barva. Tužky na oči – černá barva-značky Lancome, Koh-i-noor a She stylezone. Cena uvedena za celou sadu. MILANI- Stíny v tužce ALMOND CREAM. Long Lasting Kohl Pencil – Dlouhodržící tužka na oči – 1Kč.


Kaleidoskop barev …třicet pět odstínů, tři efekty (matné, třpytivé a lesklé) a voděodolné . Dnes mám pro vás recenzi a zároveň tip na dvě skvělé a cenově dostupné tužky na oči , které výborně kreslí a opravdu vydrží. V této kategorii dekorativní kosmetiky si můžete zakoupit vybrané kajalové tužky na oči se slevou až oproti kamenným parfumeriím a drogériím. NYX Professional Makeup Eye and Eyebrow Pencil tužka na oči a obočí. A za ty roky jsem se postupně propracovala k těm, které mi sedí nejvíc a používám je nejčastěji – i když je pravda, že zrovna tužky na oči moc často nekupuji :) Je to možná i tím, že si vystačím se stíny.


Tato nabídka od prodejce ScandalousM byla archivována dne 19. Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 12Kč. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!


Ano, čteš zde samé klady, jelikož tahle tužka na oči je na svoji cenu perfektní.

Pořídíš jí v cenové relace korun. Pojďme se na ně tedy podívat. Hmotnost nevím, ale tužka je relativně . NYC - Liquid eyeliner - tekutá linka na oči 2. L'Oréal - Color Riche LeKhol - taky normální kajalová ořezávačka 4. INGLOT - Eye Liner - ořezávací tužka 6. Sephora , tužka na oči , tvářenka .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.