Thursday 23 July 2015

Restaurace emanuel ridi recenze

Cílem je nabídnout návštěvníkům ostrov středomořské kuchyně s jedinečným výhledem na scenérii nábřeží. Tato nevšední kombinace podtrhne Váš zážitek bez ohledu na to, zda sem zavítáte na večeři, či jen posedět se sklenkou vína. Vyznačuje se vkusným interiérem, perfektní obsluhou a širokou nabídkou italských vín.


Rezervace je možná pouze telefonicky. Recenze : , Sledující: 118. Jídlo je fantastické a opravdu na nejvyšším stupni kvality . Moderní luxusní restaurace uprostřed Vltavy, která je inspirovaná italskou kuchyní. Romantika, když se usadíte v bezprostřední blízkosti jezu řeky a slyšíte uklidňující proud vody.


Dobrá restaurace není jen skvělé a kvalitní jídlo, je to celek, který ovládne všechny Vaše smysly. Perfektní prostředí,super obsluha, moc příjemná a milá , jídlo úžasné a desert s kávou neměl chybu všichni jsme byli spokojeni děkujeme. Myslím, že tak je to správné a tak by to mělo být. Působilo to na mne velice sympaticky a dle výrazů ostatních lidí si myslím, že je to též potěšilo. Přece jen mluvili se skutečnou telebritou.


Během posledních měsíců musel čelit možnému konci televizní kariéry, přežít útoky bulváru a nakonec i konsolidovat restauraci , která stála na začátku jeho úspěchu. Do Prahy vás nalákal tatínek. Byl jste na něj někdy naštvaný, že vás sem vzal? Měl jsem ale dvě možnosti, buď jít v Itálii na vojnu, nebo přijet sem.


Na vojnu jsem nechtěl, měl jsem dlouhé vlasy a odmítal jsem se jich vzdát. Myslíte, že byste vojnu nezvládnul? Je nám to líto, ale nabídka už vypršela.


Její detail si můžete prohlédnout níže. Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení. Chtěla bych poděkovat za skvělý servis, dokonalé pokrmy. V Itálii vystudoval ekonomiku a obchod. Vyučeným kuchařem není, vařit se naučil v restauraci.


Díky výdrži a možná štěstí se Manu s Janou probudovali až k příjemné, útulné restauraci s pozitivním hodnocením návštěvníků. Spojení skvělého jídla, italského vína a výjimečné lokality. Manú má jednu z nejlepších poloh v Praze. Restaurace je na malém ostrůvku přímo na Vltavě, ze kterého budete mít úžasný výhled na budovu Mánesa a Tančícího domu.


Emanule Ridi není vyučený kuchař.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.