Friday 24 July 2015

Přístroje pro kosmetické salony

Ručíme za kvalitu našich přístrojů : Přístroje osobně testujeme a teprve po prokázání jejich funkčnosti a spolehlivosti je nabízíme Vám! Jsme tu pro Vás: Zaškolíme Vás zdarma a současně od nás obdržíte i certifikaci k. Eshop – centrum vybavení kosmetických salonů a studii. Nizké ceny pro prodej kosmetický přístroj , estetické přístroje , hubnoucí přístroje.


Prodej kosmetických přístrojů.

Našimi zákazníky jsou lékařské a dermatologické kliniky, zubní ordinace, beauty studia, kosmetické salony nebo wellness. Součástí prodeje je bezplatné zaškolení obsluhy přístrojů , které je ukončeno vystavením certifikátu o zaškolení, jenž je . Pro kosmetiku nabízíme krásná a funkční kosmetická lehátka a křesla, taburety, odkladače a další nábytek. Pro salóny pak kosmetické přístroje , které se můžou stát vlajkovou lodí Vašich procedur a zákroků a díky kterým získáte náskok před konkurencí. Kadeřnickým salónům a holičstvím nabízíme ergonomický a designově . Tento multifunkční přístroj je schopen udělat pěkný dermoprogram s okamžitě viditelým výsledkem na kůži. Je přenosný s dobrou životností.


Multifunkční kosmetické přístroje a jiné doplňky slouží jako profesionální péče o pleť, díky které svůj kosmetický salón posunete o level výš.

Pokrok technologií nezastavíte, a proto je dobré se mu přizpůsobit a být in. PODOLOG NOVA Přístroj s medicinálním atestem vhodný pro pedikúru i manikúru. U nás najdete ty nejkvalitnější.


Provádím posouzení pleti, čištění povrchové, hloubkové, AHA peeling, barvení řas a obočí, trvalou řas, masáž obličeje, krku, dekoltu, očního okolí. Kosmetický salon Daniela. Hubněte ultrazvukem - Slimming. Nemáte čas navštěvovat kosmetické salóny s ultrazvukem pro hezčí zformování postavy?


První přístroj , který můžete používat z pohodlí domova. Měníme pro Vás sny ve skutečnost. Vše pro omlazení obličeje, vyhlazení vrásek, kosmetické přístroje a kosmetické pomůcky za super ceny!


Profesionální ultrazvuková špachtle pracuje na frekvenci cca 5MHz. Jedná se o neagresivní a bezbolestné ošetření vhodné pro všechny typy pleti. Je ideálním nástrojem pro efektivní čištění pleti a hloubkové zavádění aktivních látek do kůže.


Omlazuje kůži a působí preventivně proti stárnutí pleti. Dodáváme kosmetické , masážní, terapeutické a cvičební přístroje francouzské společnosti LPG Systems. Provozujeme lékařsko-kosmetický salón s. Oficiální stránky společnosti NIODE s.

Vývoj, výroba, prodej, školení a servis přístrojů NIODÉ. Vchod z ulice JAKOUBKA ZE STŘÍBRA, V PŘÍZEMÍ REZIDENCE ROKYCANOVA. Používané kosmetické přístroje.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.