Tuesday 28 July 2015

Pouzdro na lékárničku

Dbáte na cestách na svou bezpečnost? Na každou cestu do přírody byste měli mít sbalenou i cestovní lékárničku. Ať už si vyberete menší či větší sadu, běžný nebo voděodolný obal, vždycky v ní najdete všechno potřebné pro poskytnutí první pomoci. Pouzdro na lékárničku od americké firmy Condor.


Mála univerzální EDC lékárna od výrobce Helikon-Tex. Ideální na zabalení do batohu a nebo na připnutí k opasku. YKK zipy Specifikace: Rozměry:. Malé pouzdro na lékárničku.


Možnost připevnení na výstroj pomocí MOLLE průvleků. Nouzová lékárnička Roll BlackHawk ( Emergency Medical Roll ). Velice praktický prostředek k udržení pořádku ve vaší výbavě pro první pomoc. Je zde funkčních a průhledných vinylových kapes různých velikostí, které jsou rychle přístupné vždy, když to nejvíce potřebujete. Inzerát Volvo - pouzdro na lékárničku v okrese Kolín, cena Kč, od Milovník žen a vetešníků na Sbazar.


V extrémních podmínkách se spoléháte na špičkovou kvalitu svého outdoorového vybavení. Proto chtějte jen Cestovní lékárničky osvědčených značek Care Plus, Mammut a Deuter. Tvoří ji praktická konstrukce a uvnitř vám nabízí velké možnosti připevnění zdravotnických potřeb. Můžete ji upevnit k výbavě nebo nosit samostatně díky popruhům.


Na přední straně lékárny se nachází kvalitní Velcro . Umožňuje nošení základních zdravotnických potřeb. Malá lékárnička do jakéhokoli batohu. Oblíbené pouzdro na lékárničku s výklopným systémem pro lepší přístupnost dovnitř. Toto pouzdro má PALS vazby, takže ho lzeuchytit na jiné MOLLE komatibilní systémy a taképřichytit další pouzdra k tomuto.


Zboží jsem prověřil a jeho reálný stav i kompletnost nafotil, viz fotky. Kupujete tedy zboží ve stavu, které vidíte na fotkách. Zapínaní na zip po celé délce tří stran. Mateiál 1 polyester CORDURA.


Obal lze pomocí poutek připevnit na popruhy, takže je v případě potřeby ihned po ruce. Tatonka First Aid XS red. Sami rozhodněte, co budete potřebovat na svých cestách. Vhodný pro rodinu, skupinu cestovatelů, na delší pobyt, sportovní akce, tábory apod.


Prodám nové nepoužité pouzdro DEUTER na lékárničku (mám dvě a využiju jen jeden). Uvnitř jsou přehledné síťové kapsy. Nejzákladnější věci pro první pomoc se v pohodě vejdou, ideální na všechny sporty.


Víceúčelové pouzdro pro nejmenší, školáky i mladé cestovatele. Lze použít jako pouzdro na pastelky, toaletní taštičku, lékárničku nebo na cokoliv jiného co je zapotřebí mít hned poruce.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.