Friday 31 July 2015

Lékárnička do kanceláře

Obal lékárničky , je abs plast odolný vůči nárazům, kvalitní těsnění zaručuje prachotěsnost a hygienickou ochranu zdravotnického materiálu. Lékárnička první pomoci s náplní kancelář do osob. Máte vybrané filtry: do kanceláře. Hodnocení produktu: ( Perfektní)recenze. Určená především pro domácnosti a pracoviště s běžnou mírou rizika úrazů.


Vyhovuje požadavkům pro menší firmy nebo organizace např. Vybavení lékárničky pro KANCELÁŘ do osob. Nástěnné lékárničky pro firmy - lékárničky jsou vhodné do výroby, kanceláří , škol, sportovních center apod. Všechny nabízené lékárničky jsou uzamykatelné.


Podle zákoníku práce, Zákon č. Povinností každého zaměstnavatele je tedy vybavit pracoviště potřebným počtem lékárniček a zabezpečit jejich dostupnost během celé pracovní . Je tedy jasné, že se nevyplatí podcenit audit bezpečnosti práce a jeho následnou aplikaci do běžného provozu, protože je to právě strategie eliminace . Z této tabulky vyberte vhodnou náplň lékárny dle charakteru pracoviště: Název pracoviště. Zvláštní rizika z pohledu vybavení lékárničkami. Typ náplně lékárničky viz níže.


Kancelářské prostory a běžné prodejní prostory. Opaření, pohmoždění, podvrtnutí, zlomeniny, úrazy el. Náplast cívková - textilní 5cm x 2m.


Sterilní krytí ( kompres ) 5cm x 5cm á 2ks. Na českém trhu jsou také dostupné hotové vybavené lékárničky (např. do tělocvičny, pro kanceláře , pro hotely a restaurace, do stavebnictví, dřevovýroby atd.), případně lékárničky pro určitý počet osob, takže je možnost zakoupit již hotovou lékárničku nebo se inspirovat při vybavování jejím obsahem. Náhradní náplň do lékárničky - kancelář.


Více jak 1ks skladem . Držák lze připevnit ke zdi. Box je možné zaplombovat a uzavřít dvěma uzávěry. Obsah byl sestavens důrazem na ošetření typických zranění v . InformaceInformace o zboží Informace o normáchInformace o firměKontaktyVýdejní automaty.


Zdravotních pomůcek a obvazového materiálu, který musí lékárnička obsahovat je opravdu mnoho, proto pokud vám chybí většina z nich nebo se blíží jejich expirační doba, pak přijde vhod nová náplň. Stačí jen vybrat náplň do lékárničky určené pro nebo osob.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.