Friday 24 July 2015

Kroužkový zápisník a4

Blok je opatřen kroužkovou mechanikou náplní. CZ l velkoobchod l kancelářské potřeby Brno l chráněná dílna l náhradní plnění l zakázkové práce. Obsahuje 1linkovaných listů (2stran). Obchod se zlatým Ověřeno . Povrch zápisníku je v matném provedení, obrázek Gorjuss.


V nabídce velké množství designů bloků s kroužkovou vazbou A, Anebo i menších zápisníků.

Avery Zweckform Notizio - kroužkový blok. Blok s dvojitou kovovou spirálou, mikroperforace listů. Listy je možno snadno vyměňovat nedo doplňovat.


Provedení s abecedním rejstříkem nebo bez rejstříku. Náhradní náplně v linkovaném provedení dodáváme v balení po 1ks. A(210x297mm), rozměr klopy 250x3mm. Další slevy školních potřeb na Kupi.


Dostupnost: Více jak 5ks.

As kostičkovaným papírem a kroužkovou vazbou. Zápisník 4-kroužkový formátu Abez náplně ( pouze desky). Neváhejte se na nás obrátit na uvedených kontaktech. Popis: Plastikové desky formátu As kroužkovou mechanikou, na které jsou zavěšeny linkované listy. Popis: Čtyřkroužkový blok s pevnými plastovými deskami formátu A4.


Moleskine - zápisník - linkovaný černý L - Sleva Kč Moleskine - zápisník - linkovaný černý L. Popis produktu: Tento praktický zápisník každého okamžitě zaujme. Vazbu si totiž můžete navrhnout sami podle svých představ za použití vlastních fotografií a atraktivních designových předloh. Doma, ve škole nebo v kanceláři tak snadno spojíte vkusné s užitečným! Vybrat si můžete z formátů Aa A5.


Hra o Trůny (Game of Thrones) Stark Premium… Akční cena 2Kč. Linkované zápisníky a bloky ve formátu Aa A5. Některé mají kroužkovou vazbu nahoře, jiné z boku.


Bloky mají velmi pěkný potisk. Určitě si vyberete také další obaly na dokumenty výrobců DONAU, ESSELTE, HIDENTITY. Praktický zápisník formátu As motivem Příroda vás inspiruje k lapání nápadů, které poletují všude kolem. Příjemný nelinkovaný papír v krémové barvě (tzv.


Holmen book) vám zpříjemní psaní.

Desky zápisníku jsou z tvrdého kartonu. Pevné kartonové desky ve výrazných a módních barvách. Individuální design pro Váš zápisník. Kroužkový sešit A, A5.


Lze vybrat z velikostí Anebo A5.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.