Wednesday 22 July 2015

Konferenční stolek asko

Konferenční stolky prvotřídní kvality do Vašich obýváků. Dřevěné, kovové, skleněné, nebo i kombinované - je jen na Vás, který konferenční stolek bude pro Váš obývací pokoj ten nejideálnější. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Hledáte ten správný stůl pro Vaši kuchyň, pracovnu, obývací nebo dětský pokoj? Vám přináší široký výběr všech typů stolů, které jsou v domácnosti zapotřebí.


Nabízíme stoly jídelní, konferenční , televizní, počítačové, psací a stolky noční. Vybírat také můžete z různých druhů materiálů, jako je například dřevo, sklo .

Пожаловаться на другую картинку. Moderní vzhled a kvalitní provedení řadí tento model stolku mezi favority. Bílé nohy a leskle chromová konstrukce jsou kombinované s čirým a mléčným sklem. Horní deska z čirého skla. Spodní odkládací deska zdobena pásky mléčného skla.


Na lesklé ocelové konstrukci. Nadčasový šedo-bílý kontrast navíc zvýrazňuje vodorovné frézování na úložné zásuvce, které přidává na zajímavosti i eleganci. Pojízdný konferenční stolek na kolečkách.

Klasicky tvarovaný konferenční stolek s odkládací policí najde své místo v každém obývacím pokoji. Zajímavě členitá konstrukce stolku poskytuje dostatek odkládacího prostoru. Produkt již není v nabídce. Na pobočkách momentálně nedostupné. Doprava v e-shopu nad 5Kč zdarma.


Chcete poradit s nákupem nebo. Stolek v dekoru dub Sonoma doplňuje středová plocha v leskle bílé barvě a praktická odkládací police v dolní části. Kvalitní stolek Futura IV má obdelníkový půdorys a vyniká zajímavou konstrukcí s velmi dobrou pevností.


Moderní interier si můžete dokonale sladit do svých oblíbených barev. Prostorný stolek v kombinaci dubového dekoru dřeva a kontrastně antracitové barvy se hodí do moderně i klasicky zařízeného bytu. Klasické tvary tohoto obývacího stolku s odkládací deskou se hodí do jakéhokoliv bytu. Přímočaré linie bílého dekoru skvěle doplňuje černé sklo.


Prostorný konferenční stolek s kvalitní pevnou konstrukcí a odkládací policí. V e-shopu bohužel vyprodáno. Zanechte nám kontakt a informujeme Vás, jakmile bude produkt v e-shopu dostupný.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.