Thursday 30 July 2015

Barva na kov 2v1

Barvy 2v jednošichtovky i na rez. Na paletová množství poskytujeme slevy a můžeme vám je dovézt na našich trasách vlastní dopravou! Vodou ředitelná jednovrstvá krycí barva určená k novým i renovačním nátěrům kovů, plechů, lehkých kovů, oceli a dalších včetně cementovláknitých.


Na takto upravené povrchy můžete nanášet neředěný Balakryl Kov 2vve 2–vrstvách v intervalu 4–hodin při teplotě 20°C. Teplota podkladu a okolí nesmí .

Další slevy barev a laků na Kupi. Velmi účinné barvy na dřevo a kov se skvělým krytím, které se snadno nanáší a jež zároveň poskytují povrchu vysokou míru ochrany před rzí, vlhkostí apod. U těchto barev máte oba potřebné nátěry na kov v jedné plechovce.


Vytvoří dokonalý film na povrchu a tím zabrání korozi. Výhoda nátěru 2vje v tom, že si ušetříte práci a čas s přípravou barvy. Jednoduše otevřete plechovku, zamícháte a můžete . Na nové kovové ocelové předměty bez koroze se doporučuje po očištění a odmaštění nanést základní barvu a poté vrchní barvy nebo zvolit variantu nátěrových hmot 2V, které v sobě obsahují jak základní, tak i vrchní barvu.

Je určena k přímým ochranným nátěrům ve venkovním i vnitřním prostředí . Primalex 2vna kov stříbrná L. Prodáváme barvy a laky za nejlepší ceny. Foto je pouze ilustrativní. Popis produktu: Balakryl Kov 2vje vodou ředitelná jednovrstvá akrylátová krycí barva na plechy a kovy, která spojuje vlastnosti základní i vrchní barvy.


Určen pro zhotovení jednovrstvých venkovních nátěrů ocelových konstrukcí, např. Spojuje v sobě antikorozní vlastnosti se . NOVINKA - Čisticí prostředek na skleníky z polykarbonátu. Netkaná textilie chrání. Zde může být úvodní text pro zvolenou kategorii produktů. Email syntetický univerzální.


Tato barva je určena k přímým ochranným nátěrům kovových a litinových povrchů v interiérech a exteriérech bez nutnosti použití dalších základových barev. Základní i vrchní syntetický nátěr na železo. Vhodná je zejména pro obnovu nátěrů na zkorodovaných podkladech.


Velmi rychle zasychá a nestéká při natírání. Vyberte si tu správnou barvu na kov.

Vrchní barvy , základní barvy , jednovrstvé barvy. Barva olejová základní na konstrukce. Koroze způsobuje škody a proto je nutné kovy chránit proti povětrnostním vlivům a škodlivému prostředí.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.