Friday 19 June 2015

Zásady správné výrobní a hygienické praxe ve stravovacích službách

Autoři příručky vycházeli jak z evropské, tak z české legislativy (Nařízení Evropského parlamentu a. Rady (ES) č. Národní informační středisko pro podporu jakosti. Zásady správné výrobní a hygienické praxe ve stravovacích službách. Jejím cílem je seznámit podnikatele prostřednictvím . Víte, jaké jsou základní, bezpodmínečné hygienické požadavky, které musí splňovat poskytovatel stravovací služby , co se rozumí správnou výrobní a hygienickou praxí a jak se vypořádat se systémem kritických bodů?


Informace uvedené v této . Kolektiv autorů a Kolektiv autorů. Další formáty: BibTeX LaTeX RIS . Při činnostech ve stravovacích službách , zejména při přípravě a výrobě pokrmů, ale i při skladování, přepravě, rozvozu a uvádění těchto pokrmů do oběhu, je třeba dodržovat zásady správné výrobní a hygienické praxe ve stravovacích službách. Ke kontrole a ovlivňování rizik, vznikajících při těchto činnostech, musí být . Oficiální informační portál Ministerstva zdravotnictví České republiky. Formulář k vyplnění – Formulář HACCP – malé provozovny. Typ stravovací služby (rozsah činnosti) . Správná praxe ve stravovacích službách : Pomocné návody, pokyny a příručky Garance.


Výstup z projektu podpory jakosti č. O provedené kontrole je vhodné učinit poznámku v dokumentaci správné výrobní a hygienické praxe či v plánu HACCP. Jedná se o publikace, příručky správné výrobní praxe , které mají u nás zpracovány téměř všechny potravinářské obory. Na začátku prázdnin se však takový souhrn zásad objevil. Přesněji řečeno: jen jeho první . Učebnice, skripta a lit.


Tento materiál může pomoci provozovatelům v zavedení postupů na . Pomůcku pro tvorbu vašeho HACCP můžete naleznout zde. Na této stránce je třeba najít v nabídce publikací na str. Základní požadavky pro provoz stravovacích zařízení vycházejí z platných právních předpisů a zásad správné výrobní praxe (postupy zaměřené na zajišťování celkové jakosti výrobků), jejíž.


Primární zodpovědnost dodržování správné výrobní praxe , za kvalitu a nezávadnost stravy nese provozovatel stravovacích služeb. Názvy jsou uváděné za české národní . Dokument zatím nebyl ohodnocen. Hodnocení: (počet hodnocení: ). V této sekci naleznete seznam platných příruček správné výrobní a hygienické praxe a, v případě že nejsou zpracovány formou české státní normy, také jejich znění.


Používání těchto příruček je pro. Manuál prevence v lékařské praxi.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.