Friday 19 June 2015

Rohový psací stůl

Potřebujete kvalitní psací stůl ? V naší nabídce najdete jak levné, tak luxusní pc stoly s důmyslnými zásuvkami, policemi a mnoho dalšího. Monoblok stolový RAF Barva: dub sonoma Kvalitní materiál LTD. Hledáte rohový psací stůl ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

Moderní stolky z různých materiálů pro Váš počítač. Od malých skladných stolků pro notebook až po široce vybavený PC stůl se spoustou šuplíků a dalších úložných prostor. Levné rohové psací a pracovní pc stoly a stolky pod notebook do kanceláře. Pestrá nabídka rohových i klasických PC psacích stolů za svělé ceny na MALL. U nás najdete kolekce od francouzského a německého výrobce.


Pokud pro vaši práci nemáte dostatek místa pro velký psací stůl , řešením může být rohová varianta. Unikátní, historický psací stůl.

Zdoben bronzem a mramorem. Dětské rohové psací stoly dokáží velmi prakticky využít prostor v dětském pokojíčku. Podívejte se na naši nabídku a objednávejte ještě dnes. Rohový psací stůl CORNER bílý.


Psací a počítačové stoly. Ať už pracujete z domova nebo si aktualizujete profil, je snazší se těmto činnostem věnovat, pokud máte vhodný PC stůl. Naše stoly na počítač jsou k dostání v různých velikostech, aby přesně odpovídaly. BEKANT polohovací rohový stůl, levý, bříza dýha, bílá . Praktickým prvkem stolu je otvor na průchod kabelů, který je opatřen krytkou v kovové barvě. Při nerovnostech na podlaze . Stůl C0je možno doplnit o zásuvkové kontejnery ve stejném dezénu, které najdete níže na záložce příslušenství.


Barva dezénu dle výběru ze vzorníku níže. Možnost doplnění o zásuvkový kontejner. Dřevěný pc stolek z masivu vyroben z borovice. Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let.

Objednejte si nyní výhodně a jednoduše. Nebyly nalezeny produkty, které . ABS mm, nohy ABS mm.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.