Thursday 18 June 2015

Posilovna pardubice polabiny

Сохраненная копия Перевести эту страницу Rádi zvedáte železo? Pojďte nabrat sílu do naší posilovny. Vyberte si některý z nabízených sportů a dopřejte svému tělu, co potřebuje. Provozujeme fitness centrum s posilovnou, kardio zónou, sály pro vedené lekce cvičení a bojových sportů.


Posilovna je plnně vybavena a uspokojí i toho nejnáročnějšího svalovce. Dále je zde k dispozici kadeřnictví, kosmetika, solárium a masáže. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Prodej sportovní výživy. K dispozici jsou posilovací stroje, indoor cycling, TRX, skupinové lekce extreme walking, běhací pásy, ergometr, veslařský trenažér a další. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba FINE FITNESS , s. Aerobik centra, jóga, cvičení. Kamarádská atmosféra, kvalifikované usměvavé trenérky, individuální přístup. Naším cílem je zlepšení a udržení dobrého stavu Vašich tělesných . Chcete zkusit kardio cvičení, skupinová cvičení jako zumba, pilates, jóga, aerobik, jumping, kruhový trénink, fitbox nebo tancování?


Máte chuť zacvičit si TRX, bosu či fitball? Nebo si chcete zahrát badminton, . Co crossfit, tabata nebo spinning a alpinning? Pardubicích, welness, sauna, parní komora. Hledáte inteligentní sebeobranu, nebo se chcete jenom poradne zpotit - aikido je ta prava volba.


Harmony Club Hotel Ostrava poskytuje prostory pro firemní akce. Cílová skupina, chlapci i dívky od let. Ubytovací zařízení zdroj: Previo. Fit-salon Vám nabízí příjemné intimní prostředí, kde je preferován individuální přístup. Zdravotně funkční centrum pro ženy, kde využívám poznatky z rehabilitace a moderní technologie.


Výsledkem je zlepšení Vašeho zdraví a kondice. Už žádná telefonická rezervace! V budově se nachází posilovna jen pro vlastníky domu. Místa vám držíme předem.


Nejlepší, Dle vzdálenosti.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.