Thursday 25 June 2015

Parní trouba gaggenau

Trouby série 4jsou vybaveny elektronickou kontrolou teploty a pečícím kamenem. Opravdovou lahůdkou pro domácí kulináře je vestavný konvektomat. Kombinovaná parní trouba vaří, peče, griluje, gratinuje, napařuje, ohřívá, extrahuje šťávy a je schopna i vaření metodou sous-vide.


Horký vzduch od 30° C do 230° C s nastavením vlhkosti , , , , 1 libovolně kombinovatelné vyjímatelný zásobník na vodu 1. V této troubě můžete vařit, péct, grilovat, gratinovat, rozmrazovat, napařovat. Mimoto můžete díky tomuto přístroji vyzkoušet vaření převratnou metodou sous-vide.

Konvektomat také disponuje vlastním připojením na vodu . Vyzkoušejte i doma kvalitu, na kterou jsou zvyklí i ti největší profesionálové v oboru. Gaggenau trouba 900mm EB388-1-US. Doplňte kombinovanou parní troubu . K jejím dalším nejznámějším inovacím patří například sklokeramická varná deska, pyrolytické samočištění, parní trouba nebo chladicí systém Vario výrobní řady 40 který . Značka jako první uvedla na trh vestavnou pečicí troubu. Obě měly zásadní dopad na kulinářský svět. Parní trouba dokáže udržet barvu i chuť potravin, běžná trouba nikoliv.


Zelenina či maso připravené v parní troubě bude křehké a šťavnaté, navíc si uchovává všechny vitaminy a minerály.

Za 3let své historie stála u zrodu řady revolučních produktů a objevů, které pomáhaly měnit kuchyňské spotřebiče až do dnešní podoby . GAGGENAU - ceník VESTAVNÝCH spotřebičů pro kuchyňská studia. Uvedené maloobchodní ceny jsou orientační s DPH. Všechny tyto inovace měly zásadní dopad na kulinářský svět. Tato parní trouba produktové řady 4v kombinaci s vakuovací zásuvkou umožňuje zdravou přípravu pokrmů způsobem sous-vide. Příprava pokrmu způsobem . Jsme autorizovaný servis pro záruční a pozáruční opravy.


Toužíte po skutečně výjimečné kuchyni s technikou, která si v ničem nezadá s výbavou hvězdných profesionálů? Jako z michelinské restaurace. Pro vás je určena tato dvojice vestavných spotřebičů superprémiové německé . Podle zkušeností některých majitelů parní trouba nahradí i mikrovlnku, protože v ní mohou rozmrazovat i ohřívat,“ říká Petr Chlada ze společnosti Miele.


Vestavná trouba Electrolux . Bohužel se nám nepodařilo najít produkt gaggenau trouba. Trouba bývá často považována za srdce kuchyně a to jak na domácí, tak na profesionální scéně. Не найдено: parní ‎ trouba Praktická a moderní kuchyně, která se stala chloubou rodinného domu. Сохраненная копия Перевести эту страницу февр. Stačí zlehka zatlačit a dveřmi, které vypadají jako součást kuchyňské skříně, můžete vejít do sousedící komory.


Ve 2NP ( podkroví) jsou ložnice. Hlavní ložnice rodičů má velkou průchozí šatnu, vlastní koupelnu se sprch.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.