Friday 19 June 2015

Nádobí bazar

Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Bazar nádobí na Sbazar. Inzeráty hrnce - aktuální inzeráty na Sbazar. Skleničky, hrníčky, příbory, nádobí , hrnce, poháry, talíře jsou umístěny na inzertním serveru ANNONCE v sekci Příbory a nádobí. Starožitné nádobí , bazar , inzerce starožitností malý litinový lívanečník.


Staré mlýnky na strouhanku , mák , kávu. Prodám skleničky na víno.

Alpaková dóza s příměsi mosazi, . Myčka nádobí Juno vestavná nerezová. Nápustní, výpustní hadice a kabel. Na myčku poskytujeme měsíční záruku.


Spotřebič lze zaslat na dobírku, nebo ho lze osobně v. Kvalitní Hrnce od švýcarské zn. Royalty Line s antiadhezním mramorovým povrchem. Vhodné pro všechny typy varných desek,včetně indukce.

Kuchyňské profi nádobí a gastronádoby,Nerezové značkové nádobí. OKOLÁDOVÁ PROFI FONTÁNA. Digitální váha UWE, Digitální váha . U nás najdeš kvalitní elektro a designový nábytek přesně podle svých představ. Nakupuj tam, kde je to OKAY.


Sada hrnců BerlingerHaus Sada nádobí Granit Diamond Line 10ks šedá je servisované či použité zboží. Předchozí majitel produkt používal, ale navrácen byl ve velmi dobrém stavu. Máte doma příliš čajového nádobí , a nějaké kusy byste rádi poslali dál? Máte doma málo čajového nádobí , a rádi byste rozšířili v čem čajujete, za pár korun? Přijďte v sobotu od 13:na otevřený čajový bazar ! Pravidla bazaru – můžete přinést a nabídnout jakékoli čajové nádobí a propriety, rozložit na stůl . Seznam gastro zařízení, které prodáváme ze skladu jako bazarové.


Náš gastrobazar obsahuje použité, ale především nové gastrozařízení, které rušíme ze skladu za výprodejové ceny. Více informací naleznete v detailu každého produktu. Již více než deset let navštěvují Pražané, turisté i náhodní kolemjdoucí obcho který nese na dřevěném štítě hrdý název BAZAR U MEDVĚDA.


Táhne je sem nejen bohatý výběr všeho možného zboží, ale i neopakovatelná atmosféra tohoto krámku. Zárukou solidnosti je pak osoba majitele, odpovědného vedoucího, .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.