Wednesday 24 June 2015

Mikrovlnná trouba gorenje vestavná

Porovnání Odstranit z porovnání. Mikrovlnná trouba Gorenje. Její vnitřní objem je litrů a její součástí je skleněný otočný talíř s průměrem 2 cm.


Máte-li možnost, zabudujte ji lépe a bezpečně, sáhněte po vestavné mikrovlné troubě ! Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Vestavné mikrovlnné trouby Gorenje pořiďte za akční ceny.

Využijte výhodné ceny dopravy či odběru v kamenném obchodě. Nabízíme však ještě víc! Celkový objem mikrovlnné trouby dosahuje l. Vnitřní stěny jsou nerezové se Supersize pečící plochou. Nyní můžete své oblíbené jídla opéct dohněda a dosáhnout perfektně křupavé těsto. Funkce gril se může zkombinovat s mikrovlnnou troubou pro velmi rychlé pečení nebo opékání, což je praktické zejména při přípravě pizzy nebo menších kouscích masa.


Po první polovině vaření vás trouba upozorní, abyste jídlo otočili,. Dotek krásy, která nikdy nezevšední - stylová vestavná mikrovlnná trouba s grilem z řady Gorenje Infinity v černé barvě.

Disponuje vnitřním objemem litrů, ve výbavě nechybí ani dětská pojistka nebo praktický časovač, který umožňuje nastavit čas ohřevu až do minut. Trouba nabízí přednastavených programů na . Materiál dveří: Skleněné dveře. Rozměry (šxvxh): 5× × 3cm. Otevírání dveří: Levé otvírání dveří. Vše do druhého dne a za neodolatelné ceny.


Hodnotenie produktu: (Perfektný)recenzie. Vestavná mikrovlnná trouba GORENJE BM 1A4XG. Elegantní vestavná mikrovlnná trouba Gorenje umožňuje mikrovlnný ohřev, gril, horký vzduch nebo kombinovaný ohřev. Zládnete s ní tak cokoliv!


V elektrooáze prodáváme mikrovlnné trouby levně. Najdete u nás jak mikrovlnné trouby volně stojící, tak i vestavné mikrovlnné trouby Whirlpool, Daewoo či Sencor. Snadno čistitelná hladká dvířka. Gorenje BM 3X je vestavná mikrovlnná trouba díky čemuž vám ušetří místo na kuchyňské lince a usnadní vnější čistění, neboť čistit budete pouze přední stranu.


Dvířka mikrovlnné trouby jsou bez jakýchkoliv zářezů a hran, ve kterých by se mohly usazovat nečistoty.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.