Monday 29 June 2015

Kubis rd rymarov

Lze jej řídit pomocí počítačů a chytrých telefonů. Zajistí komfortní bydlení pro celou rodinu. Dům obsahuje inteligentní řízené vytápění a větrání, lze jej řídit pomocí PC a chytrých telefonů.


Hněvotín 46 Rýmařov Ing. Kubis 6popis s cenou. Dům vznikl v kooperaci s firmou SIEMENS. Systém vám značně ušetří náklady na energie spojené s . Jeho poznávacím znamením jsou jednoduché tvary, energetická úspornost a naprosto špičková výbava.


V základní ceně domu máte pergolu garážového stání, základovou desku a systém automatizace domácnosti od SIEMENS. První z řady inteligentních rodinných domů. KUBIS zůstává věrný své typové řadě.


Provedení je bez kompromisů. Tento dům se momentálně v provedení EVO (pasivním standardu) NENABÍZÍ. V případě zájmu o toto . R a významnou evropskou. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Nový rodinný dům moderního vzhledu, vybavený inteligentním systemem řízení a větrání Siemens Synco Living. RD Rýmařov je dnes v segmentu vývoje a staveb montovaných domů na . V ceně domu pergola garážového stání, základová deska a . Rodinné domy z RD Rýmařov. Nás zaujal zejména velice příznivou cenu v poměru k užitné ploše domu. Budu ráda, pokud přispějete do diskuse vy, kteří ho už stavíte i vy, kteří by jste stavět chtěli. Domy rodzinne z RD Rýmařov.


Nenechte si ujít konferenci společnosti RD RÝMAŘOV , která proběhne v pátek, druhý den veletrhu, od 10. Témata konference jsou zaměřena na využití dvou mocných sil našeho světa. Sil, které provází lidstvo celou její existencí, a to spojení síly přírody a myšlení lidí s jejich schopností inovací.


Energeticky pasivní dům s difúzně otevřenou konstrukcí začal stavět v pondělí 9. A tím Vaše šetření nekončí. Zastavěná plocha 8m2 .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.