Friday 26 June 2015

Blok a4 tvrdé desky

Naše cena s DPH: 6Kč (bez DPH 5Kč ). Papírnictví Pavlík online - školní potřeby, kancelářské potřeby, papírenské zboží. Spolehlivost, atraktivní ceny a osobní přístup! Wiky hračky, obrovský výběr kvalitních hraček a papírnického zboží přímo u nás na eshopu. Moleskine Zápisník Workbook - tvrdé desky A, linkovaný, černý.


Zápisník má pevnou, ve hřbetu šitou vazbu, obepíná ho pružná páska proti samovolnému otevírání. Obsahuje dvě záložky, stránky jsou číslovány, na konci je pořadač, kam lze doplnit vlastní obsah zápisní. Sigel Conceptum, Spirálový blok , tvrdé desky , černá, A, linkovaný, listů.


Vysoce kvalitní blok řady Conceptum s tvrdými drážkovanými deskami  formátu A, spirálová vazba. V nabídce velké množství designů bloků s kroužkovou vazbou A, Anebo i menších zápisníků. Kroužkový blok s kovovou boční spirálou a praktickým čtyřděrovým vrtáním pro archivaci. Tvrdé kartonové desky , formát B(1× 1mm), listů. Nabízíme pestrou nabídku bloků a sešitů.


Neodolatelné ceny, dodání do hodin - vše z pohodlí vašeho domova. Provedení povrchu plastik dává deskám příjemný vzhled. Formát: APočet listů: 1Vzor: linkovaný 8mm . Blok má vnitřní boční kapsy. Sešit je linkovaný a má listů.


Blokje vyroben z recyklovaného papíru. Upozornění: Motivy na vrchní obálce se často mění. Pokud požadujete konkrétní motiv, napište prosím variantu do poznámky k objednávce. Výrobce traktorů Zetor, motorů zetor. Desky jsou vyrobeny z tvrdého kartonu.


Každý kus je ručně vyráběn s vlastní historií a příběhem, který dotváříš ty. Pevné kašírované desky o tloušťce mm chrání listů. Retro poznámkové bloky značky BOBO. Kartonové desky mají zakulacené rohy. Obálka má šedomodrou barvu.


Na přední obálce je 4řádkový štítek pro nadepsání Vašeho nového bloku. Celý blok je svázán dvojitou kroužkovou . Ostatní specifikace, pevné desky. V nabídce máme notýsky pro prvňáčky a druháky, sešity na slovíčka (se třemi sloupci na každém listu) a také studentské náplně do kroužkových bloků. Papír Amá po složení velikost A4.


Balení obsahuje 2listů. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Poznámkový blok má tvrdé kartonové desky , které můžete dále dozdobit.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.