Monday 4 May 2015

Sešity do školy

Nabízíme Vámi sešity od tenkých (listů) po tlusté (listů), od malých deníčků (A6) až po formáty A4. Máme sešity linkované, nelinkované, čtverečkované a také notové sešity. Vyberte si z naší nabídky sešitů a bloků z vašeho domova.


Vše za příznivé ceny a dodáním do druhého dne. Vybírejte z novinek a bestsellerů kategorie Linkované sešity do školy.

Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Prohlédněte si aktuální nabídku. Knihy Dobrovský Vyrostli jsme od . Abyste měli na co psát nebo malovat. Anebo Avyužijí děti do školy. Bloky na kreslení i poznámkové bloky se zase hodí do každé domácnosti.


Jak vybrat ten správný školní sešit , aneb alchymie čísel na sešitech. EKO, které jsou vyrobené z recyklovaného papíru.

Jak školáci postupují do vyšších tří zmenušuje se šíře linek a zvyšuje se počet stránek v sešitech. Chcete mít učení veselejší nebo jen nechcete mít sešity jako všichni ostatní? Ozdobte si sešity podle svého. Připravili jsme pro vás inspiraci.


Nabízíme kvalitní výrobky v kategorii Desky na sešity Aza výhodné ceny. Většinu zboží máme skladem a poskytujeme poradenství v oboru zdarma. Už žádné zmačkané sešity , potrhané papíry nebo poztrácené kartičky. Zajistěte, aby mělo vaše dítko všechny své pomůcky úhledně a přehledně na jednom místě.


V nabídce je široká škála motivů vycházejících z oblíbených dětských pohádek nebo filmů a také nadčasová . Zápisový sešit Družínek - tmavě růžový. Seznam sešitů , které budou žáci 2. Různé formáty, bohatý výběr. Eshop a kamenná prodejna.


As rozvrhem hodin s možností zapisování úkolů a poznámek. Usnadněte svému školákovi zapisování domácích úkolů. Miluji sešity , sešitky, notýsky a všechen papír na který lze čmárat a psát poznámky.


Mám je ráda pro jejich strukturu a především pro jejich vůni.

A je mi líto všech prvňáčků i starších žáčků a žáků, že si nemohou z té pestré nabídky designů vybírat. Která z dívek nemá svůj deníček? Kromě toho, že do něj píšeme, co se nám přihodilo, kdo se nám ze třídy zrovna líbí nebo nejnovější zážitky s kamarádkami, si ho můžeme i parádně vyzdobit. Můžeš použít cokoliv, co máš ráda. Trendy jsou různé nálepky, třpytky a flitry.


Máte doma mnoho sešitů , které nejsou popsané? Je načase z nich vytvořit nový a ušetřit tak pár stromů v lese. A já přemýšlela, co se může hodit školákům, studentům i .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.