Monday 25 May 2015

Kovová židle bílá

Hledáte jídelní židle kovová čalouněná? Stabilní konstrukce židle je vyrobena z chromované oceli. Sedák a opěrák u této židle je počalouněn. K dispozici v několika barevných variantách.


Jídelní židle K1Halmar.

Dostupnost, Skladem do dnů. Kovová židle KM Halmar. Zajímavý vzhled vyzdvihují jemné tvary a dokonalé detaily. Konstrukce je vyrobena z kovu, barevné provedení bílá. Její vzhled podtrhne jak moderní bydlení, tak i stylovou kavárnu či bar.


Pohodlí a elegance pro každý interiér. Výška: cmŠířka: cmHloubka: cmBarva: bíláMateriál: kovDodáváno v demontu, záruka 24 .

Zakázková výroba a prodej dřevěného nábytku z masivu,bytových doplňků a dekorací. Moderní jídelní židle v industriálním stylu. Podle ceny: od nejnižší, Podle ceny: od nejvyšší, Názvu: od A do Z, Názvu:. Vyberte si z naší obrovské nabídky levného a kvalitního nábytku pro Váš byt či dům. Montmartre tak přináší atmosféru a ducha.


Podnož a je vyrobena z lakované oceli. Levandulová vůně, přímořský vánek a skvělá chuť červeného vína. Skříň Klasik 227x120x66cm. Rozměry (vxšxh): 100x44xcm. Bílá šatní skříň clasic.


Hodnocení produktu: 1 (recenze). Zahradní židle a křesla). Je vhodná na zahradu, terasu nebo k bazénu, ale i. Industriální kovová židle v bílé krémové barvě.


Velmi oblíbený model, který používáme v projektech (např. projekt restaurace Beef Bar).

Polstrované, dřevěné, kovové a jiné jídelní židle , jež nabízí pohodlí i pěkný design. NORDIC bílá s polštářem . Barová židle v industriálním retro stylu. Chromovaná kovová konstrukce.


V nabídce také jiná barevná provedení.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.