Wednesday 13 May 2015

Gametex galanterie metráž textil ostrava

Maloobchodní prodej látek, metráže, vatelínu, výplní PES, EPS doplněný o bytový textil , textilní galanterii, dětskou obuv. Provozovna Gametex - galanterie , metráž , textil. Látky jsou ze 1 bavlny. Snažíme se vyjít vstříc Všem zákazníkům při objednávání látek, tzn.


Proto prosíme o pečlivé prostudování návodu viz. Nabízíme látky – metráž , 1 bavlna, sypkovina, úplet, softshell, tričkovina, silver, knoflíky, zipy, příze, vlny, nitě pro výrobu oděvů či pro patchwork. Máme radost, že Vám můžeme prezentovat náš internetový a kamenný obcho který je zaměřen především na prodej galanterie , látek, ložního povlečení, metrového textilu , dětské atestované obuvi. Pomohl Vám tento kontakt?


Nabízíme široký výběr kvalitních jednobarevných, dětských, patchworkových látek, galanterie, metrového textilu, vatelínu, PES výplní, bytového textilu. Jít zpět na profil firmy. Prodej metráže, látek, galanterie, vatelínu, PES výplní, EPS kuliček, . Aktuální katalog firem v kategorii Bytový textil a galanterie Ostrava -město.


Bavlněná plena , plena bílá 70x7 1 bavlna. Mají dva pevné kraje a dva obšité. Jsou balené po kusech v igelitovém sáčku. Pro svoji jemnost a vysokou savost jsou vhodné i pro leštění a čištění.


Vyrábíme i rozměr 80x8plenkovinu a osušky 90x100 . Přehledné řazení dle oboru podnikání E-shopy a inzerce. Bavlněné ubrusy, ubrusovina Marvin, metráž , 1 bavlna. Ubrusovina je vhodná do restaurací , hotelů a jídelen.


Vyrábí se v provedení hladká bez vzorečku a nebo s kostičkou 5cm. Barevné provedení - bílá, žlutá, vínová a tmavě zelená. Prodej širokého výběru kvalitních jednobarevných, dětských, patchworkových látek, galanterie , metrového textilu , vatelínu, PES výplní, bytového textilu a dětské. Otevírací doba: Po-Čt : - hod.


Obchodní podmínky Kontakt. GAMETEX - galanterie , metráž , textil. Prodej galanterie , metrového textilu , metráže látek, výplní, bytového textilu , dětské atestované obuvi. DIČ : Nejsme plátci DPH.


Ověřené informace o firmách z oboru Záclony, závěsy, látky, metráž v okrese Ostrava - město a okolí. Metrový textil a galanterie v Ostravě.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.