Tuesday 28 April 2015

Vytvořte si vlastní tričko

Vytvoř si triko s potiskem teď! Adler Basic je u nás nejoblíbenější jak pánské, tak i dámské tričko. Do barevné varianty světle a tmavě šedého melíru se přidávají navíc , respektive viskózy.


Pánské tričko nemá na bocích žádné švy, takže se . Ten je projmutý a krásně tak zvýrazňuje dámské křivky. Na první pohled si všimnete výstřihu ve tvaru V, méně výrazným prvkem jsou pak raglánové rukávy, které .

Navrhni si vlastní potisk z široké nabídky zboží, především triček a dárků. Tipy na vánoční dárky i dárky k narozeninám. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Klasické pánske tričko značky Sol´s Regent s okrúhlym výstrihom. Golier s prídavkom elastanu pre pevný tvar. Veľmi príjemný materiál na každodenné nosenie.


Tričko je vhodné na farebnú digitálnu potlač. Výborne sa dopĺňa s dámskym a detským Regent . Navrhněte a vytvořte si originální trička , dárky, razítka a jiné reklamní předměty s vlastní grafikou. Použijte vlastní obrázky nebo naše motivy.

Vyber si z naší obsáhlé nabídky motivů nebo si vytvoř svůj vlastní a následně vše navrhni dle svých představ v našem kreatoru. Chceš triko, které bude zdobit jen tebe? V našem kreatoru je to snadné! Vyber si top motiv, doplň ho textem nebo nahrej vlastní fotku či design.


Zvolíš si barvy a jedeš. Každý kus je originál, stejně jako ty! Zajistíme pro vás potisk trička , polštáře, hrnku, placky již od jednoho kusu dle vašich představ. Můžete použít vlastní obrázky, fotky nebo text.


Trička s potisky v galerii, řada různých fontů. Vlastní nápisy na trička, vtipné nápady. Množstevné zľavy Množstevná zľava sa automaticky prejaví v nákupnom košíku a nie je možné ju kombinovať s inou zľavou alebo akciou.


Nevzťahuje sa na akciové produkty. Ako si vytvoriť tričko online? Pozrite si video o tom, ako ľahko si vytvoríte tričko v priebehu niekoľkých minút s pomocou . Máme pro Vás jednoduchý ONLINE DESIGNÉR pro snadné vytvoření trička nebo hrnku s vlastním potiskem. Jak si vytvořit tričko nebo hrnek s vlastním potiskem? Klikněte na Nahrej obrázek a nahrejte obrázek, který chcete na tričko nebo vytisknout.


Mámé pro Vás pánské, dámské . Nenoste jen tuctová trička a vyzkoušejte něco nového.

Namalujte si obrázek podle své fantazie na speciální fólii a otiskněte jej na své oblíbené tričko. Z obyčejného trička tak vytvoříte originální mo. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Mít vlastní fotku na tričku nebylo nikdy snazší. Díky nové službě na Rajče.


Fotku si můžete nechat natisknout i na jiné předměty a vytvořit tak skvělý dárek pro svoje kamarády a známé. Následující e-shopy se specializují na kusovou výrobu triček s vlastním potiskem. Je to opravdu velmi jednoduché!


Ano, znamená to, že vám vyrobí klidně jediné tričko. Všechny uvedené služby fungují podobně: Vyberete si tričko nebo jiný z mnoha nabízených podkladů k potisku, design si sami navrhnete přímo na jejich webu, a objednáte . Konečně rychlý, kvalitní a levný potisk!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.