Monday 20 April 2015

Věšák na oblečení ikea

Stojany na oblečení využijete v každé domácnosti. Paraván zase schová vše, co nemá být vidět. Používáme cookie, abychom mohli upravit naše stránky tak, aby vám co nejvíce vyhovovaly.


Pořiďte si do chodby, haly či předsně stojan na boty, oblečení a klobouky. Nabízíme samostatné věšáky , botníky s věšáky , ale také kovové předsíňové stěny. Vyzvednutí Praha - Vyšehrad.

Pořiďte si praktický stojanový věšák a směstnáte spoustu oblečení na malém prostoru. Stojanové věšáky do předsíně i čekárny pro vás máme za skvělé ceny. Tato nabídka od prodejce jajulinda byla archivována dne 12. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Cyklo přilba CATLIKE Kitten modrá - vel.


Dobrý den, prodám stojan na oblečení - použitý minimálně. Původní cena 69-Kč - moje cena 30-Kč. Otírejte navlhčenou textilií a jemným čisticím prostředkem.

Výšku šatního stojanu můžete upravit podle potřeby, protože jej lze nastavit do úrovní. Na dně stojanu je místo na krabice nebo páry bot. Kombinujte s výrobky ze série SKUBB. Pouze pro použití v interiéru. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Designový dřevěný stojan na oblečení , mungurové dřevo. Prodám cca rok používaný stojan na oblečení z Ikei. Nejlépe osobní vyzvednutí Praha-západ. Multifunkční věšák KOMPLEMENT barva bílá a šedá. V barvách:bílá nebo šedá.


Pomůže vám uspořádat šály, pásky, kravaty a další d. Chrání vaše oblečení před prachem. Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím. IKEA Zprostředkuji nákup.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.