Tuesday 21 April 2015

Včelařská inzerce

Stránky VČELIN ( VČELařská INzerce ) slouží bezplatné inzerci se včelařskou tematikou. K této činnosti je zapotřebí zadat Váš e- mail, který . Využít ho mohou jak včelaři, kteří shání cukr, oddělky, úly, včelí matky, medomet, nebo včelařské vybavení, tak i zájemci o včelí produkty jako jsou me propolis, včelí vosk, mateří kašička. Tato stránka vznikla na podporu včelařské inzerce.


Je zdarma, přehledná s řadou funkcí. Rámková míra 39×2 matka F odběr duben(nebo dle dohody).

Inzerujte tam, kam chodí včelaři. Vyšetření na mor samozřejmostí. Nabízíme vám možnost prodat, zakoupit použité včelařské potřeby nebo včelí produkty.


Včelařská inzerce je naprosto ZDARMA. Stačí jen, když nám text inzerátu napíšete včetněk kontaktu, který chcete zveřejnit. Neváhejte nás kontaktovat. Až se vaše zboží prodá, informujte nás.


Vhodná pro přenášení plných rámků v hermeticky uzavřeném boxu.

Prodám přepravku na rámky. Dohodou Kč, Olomoucký kraj. Vše je použito tři roky. Více info na telefonu nebo meilu možnot nafotit či vidět.


Dlouhodobě nabízím k pronájmu v krásných a lesnatých lokalitách v . Než začnete inzerovat, přečtěte si prosím pravidla! Použijte vaše přihlašovací informace, nebo zadejte uživatelské jméno a heslo k vytvoření nového účtu. Spolek pro rozvoj včelařství.


Pracovní společnost nástavkových včelařů. Asociace profesionálních včelařů. V těchto dvou sekcích je možné si inzeráty prohlížet nebo je . Soukromé i firemní nabídky a poptávky z včelařského oboru. Nabídka včelařských potřeb, včelích produktů.


Bezplatná inzerce pro včelaře i nevčelaře. Pro prodejce včelařských potřeb, . Nabídky na včelí med a včelí vosk přímo od včelaře. KRÁTKÁ CELKOVÁ CELKOVÁ KAPELKA, SILIKONOVÝ MOLEK.

Skrz náš inzertní web spojujeme milovníky kvalitního medu a včelaře v jejich okolí! Nabízím možnost spolupráce se včelařskými obchody ve výrobě nástavkových úlů, a to jak palubkových, tak i celodřevěných, dále pak rojáků, slunečních tavidel a dalších potřeb pro včelaře. VÝROBKY NABÍZÍME JAK OBCHODŮM, TAK .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.