Tuesday 21 April 2015

Restaurace kozlova almara praha 8

Denní menu je k dispozici do 14:hod. Proudly created by Elite. Více zjistíte na portále České hospůdky. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Tradiční restaurace s českou i mezinárodní kuchyní na špičkové úrovni, skvělé pivo a to vše za dobrou cenu.


Obědy, večeře, jídlo s sebou, oslavy, večírky, sportovní přenosy, fotbálek, jukebox, šipky. Menu Praha - Seznam denních menu restaurací v celé Praze a okolí! Veškeré pokrmy jsou připravené z domácích čerstvých produktů, bez umělých dochucovadel. Hodnocení od uživatelů, rychlé odkazy na recenze na dalších portálech. Kontakty, telefon, e-mail, otevírací doba, vlastnosti,.


Kapacita naší restaurace je míst. Letní zahrádka pro osob. V každé místnosti velká plazmová televize pro sledování nejen sportovních přenosů.


Vhodné pro pořádání obchodních jednání,. Objevte nové restaurace ve svém okolí, nebo vhodnou restauraci ve vašem oblíbeném městě. V našem seznamu restaurací v turistických regionech si určitě vyberete. Pomůžeme při výběru restaurace pro firemní konference i pro stravování o dovolené.


Excellent Kozel beer from tap! I can only recommend local wings with BBQ. Hospody pro všechny, kteří mají jasno. Přijďte si vychutnat pivo Gambrinus. Provoz restaurace s kapacitou míst.


K dispozici je zahrádka s kapacitou míst. Kozlova almara - Praha - Kobylisy. Možnost pořádání společenských akcí. Všechny pokrmy jsou připravovány z kvalitních a čerstvých surovin.


Ideální pro posezení s přáteli . When I moved back to Warsaw from Prague, I realised how much I miss this restaurant. Nabídka piv: Kozel 11°, Plzeňský Prazdroj 12°, Kozel Nefitrovaný Ležák , Kozel 10° Černý, Radegast Birell, Kozel Kvasnicový speciál. Adresa: Praha , Klapkova 80.


Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte. Vítejte na stránkách pivnice Satanka.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.