Monday 27 April 2015

Pronájem bytu praha 6

Vyberte si novou nemovitost na sreality. Uvažujete o prodeji nemovitosti? Neprodávejte pod cenou a zeptejte se nás, za kolik jsme schopni prodat váš byt , dům či pozemek. Bezplatné zpracování tržního odhadu, široká databáze poptávajících klientů, tradice a spolehlivost.


Pracujeme pro vás už od r. V rámci developerského projektu Domy Březiněves Vám v atraktivní lokalitě Praha - Březiněves nabízíme celkem rodinných domů, z toho v I. Tramvajová zastávka ihned u domu, metro Dejvická (5minut). Přijďte si vybrat z mnoha aktuálních inzerátů. Pronájem bytů - pronajem byt praha dejvice, inzerce.


Tato oblast Prahy se totiž vyznačuje . Nemáte výdaje na drahý podnájem? Využijte naší nabídky levných pronajímaných bytů. Levné byty v pronájmu jsou ideální, pokud chcete zůstat mobilní kvůli škole nebo práci. Nejvíc realit na jednom místě. NP (2. patro) cihlového domu s výtahem.


Byt se sestává ze vstupní předsíně, prostorného obývacího pokoje s . Pro náročné klienty nabízíme k prodeji . PSN připravuje ročně okolo deseti projektů k prodeji či pronájmů. Váš nejlepší nástroj pro vyhledávání nemovitostí na internetu. Důvěřujte profesionálům. Den otevřených dveří: 21.


Sháníte pronájem bytů Praha ? Praha PRAHA pronájem - hledej na GoHome. Hlavní město Praha - Hledáte byt k pronájmu v této lokalitě? Strategická poloha dělá z Prahy skvělou lokalitu pro pronájem bytu k pohodovému rodinnému bydlení. Sledujte nabídky YT Luxury Property. Pronajmu krásný, plně zařízený byt s balkonem v blízkosti metra B(Hloubetin 100m), a OC Černý most.


Kč měsíčně za nemovitost. Jedná se o byt v cihlovém domě, čtvrté nadzemní podlaží bez výtahu, okna orientována na východ s výhledem do klidného vnitrobloku. Byt se skládá z předsíně, koupelny se sprchovým koutem, samostatného WC, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice a šatny.


V bytě je kuchyňská linka s vestavěnými. Byt má celkovou plochu 49ma nabízí vstupní chodbu, plně vybavenou kuchyň s obývacím pokojem, ložnici s vestavěnou skříní, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu. Praze , ulice Na Dlouhém lánu.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.