Friday 17 April 2015

Časopis praktická žena

Dvouměsíčník pro kreativní ženy s jedinečnými nápady, luxusním desingnem, nadstandardní kvalitou obsahu a originálním zpracováním. U nás ho najdete nejvýhodněji, levněji než v trafice, u vybraných variant předplatného dárky pro předplatitele a vždy vám spolehlivě doručíme časopis až domů. S námi ušetříte až oproti nákupu na stánku. Magazín dosud vycházel jako měsíčník, naposledy to vydal dvě dvojčísla, ode dneška 13. Stojí 1Kč, měsíčník se předtím prodával za Kč, dvojčísla . Feb Mna prakticka zena sklamala uz daaavno, vacsina návodov, ktoré sú tam, je na nete, sem tam je tam nieco originálne, ked predstavia novu handmade tvorkinu.


Pre toho, kto nemá cas bruzdat po nete, ako je pocitacovo nezdatný, ale nemá prístup na net, je to fajn casopis , no pre mnohé tvorilky je to asi , . Nabídku nelze kumulovat s dalšími nabídkami předplatného ke konkrétnímu titulu a dalšími slevami. Pro ženy, které si mohou dovolit největší luxus: udělat si čas sama . Feb „Víme, že ženy dnes mají spoustu práce a starostí a že si rády odpočinou při tvoření hezkých věcí. Tvoření vždy začíná nápadem a ten jim přinášíme. Dvou měsíčník pro kreativní ženy. Luxusní design časopisu a nadstandardní kvalitu papíru doplní v každém čísle přílohy, pohledy, samolepky, návodné kartony nebo další doplňky, které vám usnadní a zpříjemní chvilky . Periodicita: Dvojmesačník.


Dvojmesačník pre ženy, ktoré radi tvoria módne doplnky a dekorácie do svojho bytu. Kromě dvouměsíční periodicity a ceny 1Kč se změny týkají hlavně obsahu a kreativního zpracování časopisu. Praktická žena -Kreativ.


Jejím cílem je zjistit, jakým způsobem je v tomto magazínu vystihován gender, skrze jaká témata jsou ženy charakterizovány, jaké vlastnosti a sociální role jim jsou připisovány. Práce je rozdělena do tří částí – teoretické, která stručně . Právě na Aukru - doporučeno. Astrosat Media je jedním z největších vydavatelských domů. Nese název Holky v akci.


Zboží již není v prodeji. PRAKTICKÁ ŽENA RŮZNÉ NÁVODY,RECEPTY,PLETENÍ VAŘENÍ KUS 1- MŮŽETE SI. KOMPLETNÍ SVÁZANÝ ROČNÍK I SE STŘIHY.


Celý článek k přečtení ve formátu PDF. Cestou k srdci na magickém Bali. Translate this page Page 1. DOPRAVA ZDARMA Při platbě předem. Cena: Kč, Lokalita: Strakonice.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.