Wednesday 22 April 2015

Barmanský kufr

Ať už jste profesionální barman , který hledá novou barmanskou sadu, nebo jen nadšenec, který rád experimentuje s koktejlovými recepty, jsme si jisti, že si z naší nabídky barmanských sad vyberete. Můžete si vybrat z velkého spektra barmanských tašek a kufrů , díky kterým získáte mnoho stylového vybavení najednou. Brčka Jumbo transparentní 2ks.


Search for: Recent Posts. A WordPress Commenter on Ahoj všichni ! BARCON E-shop - Originální vybavení nejen pro profesionály do baru. Tento produkt je určen profesionálním barmanům.


Příslušenství pro barmany za skvělé ceny na gastroklub. Kufr pro barové doplňky. Je ideální pro nošení všech druhů pomůcek ktere je potřebné pro barmana.


Zobrazit v plné velikosti. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Nově přehlednější a rychlejší. V této kategorii vítěz získal barmanský kufr s vybavením a zlatý šejkr.


Druhý v pořadí dostal kromě kufru také šejkr, ovšem stříbrný a bronzový účastník si domů odvezl kromě kufr . Navrhli a vyrobili jsme ho my, a proto ho můžete mít jen od nás! Je bezkonkurenční co se do vybavenosti a ceny týče. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Barmansky kufr najdete a porovnáte na Srovnanicen. Jeden z nejlepších na světě, Ondřej Slapnička, z něj právě vytahuje šejkr.


Naše představa je: nápoj v barvě loga Sedmičky, hořký i sladký jako život a . V kategorii Junior Classic se soutěže zúčastnilo čtyřiatřicet barmanů z celé republiky a třinácti středních odborných škol a učilišť. Obsahuje vše, co ke kouzlení potřebuje barman. Celkově nejvyšší počet bodů získal David Andrle, který momentálně pracuje v baru Techtle Mechtle v Praze. Ten obdržel profesionální barmanský kufr Havana Club Academy. Popřípadě jaké máte zkušenosti (kvalita šejkru atd.) předem děkuji.


Chystá se speciálně pro Sedmičku namíchat zbrusu nový koktejl. V kategorii JUNIOR CLASSIC se soutěže zúčastnilo barmanů z celé republiky z střední odborných škol a učilišť. Výběr alkoholu z celého světa na jediném místě s kterým si vychutnáte všechny okamžiky života. Informace o produktech diskuzi a recenzích. Prodám barmanský kufr sestavený pro klasickou barmanskou práci i pro flair.


SIMPLYBAR - eShop - víno, champagne, destiláty, barmanské potřeby, půjčovna barových potřeb. Pokud trváte na opravdu profesionální výbavě nebo pořizujete dražší dárek, pak vaší pozornosti doporučujeme různé barmanské kufry. Většinou bývají barevně sladěné a obsahují skutečně vše potřebné pro . Obsah: - x metalický modrý šejkr litru - x flairová láhev l - x šejkr nerezový l - x míchací sklenice - speed otvírák - strainer - nůž s vidličkou - nůž s očkem - nůž rovný - macerovací palička - podložka na kr.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.