Thursday 30 April 2015

Antikorozní základová barva

Primalex antikorozní BARVA je určena pro základní úpravu kovových, zejména ocelových povrchů ve venkovním i vnitřním prostředí, kterým díky obsahu antikorozních složek zajišťuje dlouhodobou ochranu proti korozi. Nátěr má vynikající přilnavost ke kovovým povrchům (železo, ocel) a zároveň také zvyšuje přilnavost . Základová barva proti korozi bez obsahu olova na ošetření neupravených povrchů kovů. Jednosložková antikorozní základová barva na bázi alkydových pryskyřic k nátěrům kovových i dřevěných povrchů. Vhodná také pro nátěry konstrukcí, zábradlí, mříží, plotů, kontejnerů, rámů.


Rychleschnoucí antikorozní základní nátěry na kov. Dlouhodobá účinnost, snadno brousitelná vrstva, vysoce antikorozní. Antikorozní základová barva na předměty z kovu, železa, oceli a plechu. Vhodné dále přetírat jakýmkoliv nátěrem.


Základovou barvu je vhodné použít na kovové povrchy před finálním nástřikem u sprejů: antik, jednobarevné lesklé, jednobarevné matné, metalické, . Všechny informace o produktu Barvy na kov Presto antikorozní základová barva obsah 1ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Presto antikorozní základová barva obsah 1ml. Colorlak (řada Prokov) a Eternal. Tento výrobek bez chromanu zinku je vysoce odolný proti korozi a může se také použít jako podkladová b. Dobrý den rád bych se zeptal, 1. Cílem není vzhle ale aby to cca roky vydrželo.


Je vhodné na odrbaný plech ještě použít odrezovač? Na internetu je mnoho informací, bohužel si často . Pro základní nátěry a mezinátěry na železné a ocelové podklady již napadené korozí. Barva určena k základním nátěrům kovových povrchů pro venkovní i vnitřní prostředí a zajišťuje jejich dlouhodobou ochranu proti korozi.


Nátěr má velmi dobrou přilnavost ke kovovým povrchům (železo, ocel) a zároveň také zvyšuje přilnavost vrchního nátěru. Detail položky - základní - Akrylátová antikorozní základová barva na kov JUBIN METAL PRIMER V - kó j. Barva syntetická základní antikorozní rychleschnoucí na kov je určena k základním antikorozním nátěrům oceli pro vnitřní i vnější . ZÁKLADNÍ NABÍDKA ODSTÍNŮ Klikněte zde pro zobrazení . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Možno aplikovat i na radiátorech vodního ústředního topení. Materiál na zinko-fosfátové bázi. Na zkorodované podklady.


Vysoce kvalitní dvousložková antikorozní epoxidová základní barva. Má výbornou slévatelnost a přilnavost. Je odolná extrémním povětrnostním podmínkám.


Používá se na staré laky, nebroušený kov, hliník, nerezovou ocel a zinek. Tuží se v poměru 4:epoxidovým tužidlem BODY 9EPOXY HARDENER (732). M makes products that make a real impact in your everyday life. Our products have made driving at night easier, buildings safer materials lighter, faster and better for a better planet. Syntetická antikorozní základní barva.


Dulux WB Primer je vodou ředitelná antikorozní základová barva a mezivrstva na podklady z oceli, pozinkované oceli, litiny, hliníku, tvrdého PVC a dřeva (kromě dřeva pryskyřičného a tropického). Pro použití vně i uvnitř budov, a to jak k nátěrům nových povrchů, tak pro renovace stávajících nátěrů. Typické příklady z široké . Jedná se o základní dvousložkový epoxidový antikorozní základ s přídavkem aditiv a zinkfosfátového antikorozního pigmentu. Základní charakteristika barvy na rez Elastometal na rozdíl od ostatních systémů, antikorozní barvy.


Vlastností, které činí vynikající obnovení systému, a to jak v zajištění rezavé ocelové konstrukci, stejně jako dohotovení, těsnění kovové střechy. Vynikající přilnavost a vysoce kvalitní antikorozní pigmenty - Barva může být . Barva je syntetická, rychleschnoucí a antikorozní a je určena k základním nátěrům oceli pro vnitřní i venkovní prostředí, zejména pod syntetické a na vzduchu schnoucí nátěrové hmoty. Jako základovou barvu použijeme například Pragoprimer standar univerzál nebo profi, případně Formex základ na pozink. Základní barva na hrubou korozi s velkou přilnavostí a mimořádným antikorozním účinkem.


Zastavuje další rezivění a zajišťuje vynikající podklad pro následné lakování všemi známými nátěrovými systémy.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.