Thursday 30 April 2015

Andrea hanáková ordinace

Bývala to tvrdá holka, která schytala od života pěkných pár ran, jež ji zocelily. Nikdy ji nic moc nerozházelo, až láska ke kolegovi Petrovi Hanákovi, který svého času propadl alkoholismu. I ona má své démony, po otci zdědila nemoc, která ji . A odpověděli i na otázku, která. Navrátí se i do náruče muže, který ji miluje, ale udělal chybu?


Co ji s Petrem v nových dílech čeká? Co si s Petrem pověděli jako první? Po vřelém objetí přišla hořká slova. K jakým událostem dojde? Andrea Hanáková se vrátila do Kamenice.


Podívejte se na fotky, mnohé naznačí! Ilony i smyšlenému znásilnění s jednou podmínkou, chce se setkat s Hanákovými. Setkají se ve výslechové místnosti.


A budou toho hořce litovat! Jasmína Hanáková (Natálie Topinková). Možná si na ni už nepamatujete, ale je to. Rázná doktorka, která si s ničím nebere servítky vstoupila . Má plavé vlasy střižené na mikádo. Leoš Mára (Robert Jašków), který nastoupí zpátky do Nemocnice Kamenice na chirurgii.


Během akční scény s ohněm zradila hasiče technika a oni se ocitli v přímém ohrožení plamenů. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest. Některé seriálové postavy změnily v průběhu děje svá příjmení. Označte všechna příjmení, která postava v seriálu měla - k 24. U některých otázek může být více odpovědí správných, zaškrtněte všechny.


Která seriálová postava je na obrázku č. Marika se rozhodla pro zásadní krok a šla na potrat. Bibi po rozchodu s Eduardem odešla z ordinace v . Je to pohodářka, kamarádka i dáma, když je potřeba. Běla je po operaci a měla by se šetřit. Její nejbližší jí to ale nedovolí a ona je jen krůček před zhroucením. Mezi Hanákem a Andreou je pěkné dusno.


Příčinou jsou hned dvě pacientky, Hanák bude mít hodně co vysvětlovat. A Darek s Lucií chystají křtiny, na starost je dostal Vilík, to nemůže dopadnout . This Pin was discovered by martinlfc. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.