Friday 27 March 2015

Zásuvka 230v na povrch

PROTECTA IP- zásuvka 16A,250V - 137. Jmenovitý proud:1AJmenovité napětí:25VZpůsob montáže:Povrchová montážBarva:Ostatní, jinéProvedení:Norma CSNBez halogenů:NeKryt:Kompletní pouzdroPočet. Zasuvka na povrch 230V najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zásuvka na povrch IP4 bílá barva s čirým krytem.

Elektroinstalační materiál ABB vypínačů a zásuvek. Navštivte náš web a nakupte vypínače a zásuvky výhodně. Hledáte 230v ipzasuvka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Montáž na povrch stěny (na omítku).


Vyhovuje požadavkům pro domovní elektroinstalace ve vlhkém vnitřním i venkovním prostředí. Vyniká snadnou a rychlou montáží, dostatečným prostorem pro připojení vodičů a ladným ergonomickým tvarem vhodným do všech typů . Venkovní zásuvka s vypínačem na povrch IP4 OPUS.

Kombinace venkovní zásuvky a vypínače na povrch s krytím IP44. Zákazníci, kteří si koupili toto zboží, objednávali také… Jistič 20A třífázový. Rozdvojka 230V - 3x zásuvka 5A. Nabízíme domovní spínače a zásuvky od výrobců ABB a Schneider Electric.


Konkrétně řady ABB Classic, Swing, Swing L, Tango, Element, Decento. Od Schneider Electric Unica nabízíme řady Basic, Colors, Plus,. Průchozí světelná zásuvka se soumrakovým a pohybovým PIR čidlem, noční bezpečnostní . Vestavěná dětská ochrana.


Napätie: 400V Prúd: 16A Typ: 513. W, tělěso nerez, povrch nerez, 230V , IP4 tř. Vaše cena: 54Kč vč. Obrázok má len informatívny . Přeposlat Tisk Dotaz na produkt Porovnat. MO cena s DPH: 14Kč.


Zásuvky , zástrčky, vidlice pro domácnost a průmysl jsou elektromateriály sloužící k připojení spotřebičů, strojů a dalších elektro zařízení k elektrorozvodné síti. Množstevní jednotka: KS Balení: KS. Zapouštěcí zásuvky do země (zásuvkový box do země), vyrobeno z hliníku, pojízdný nákladními auty 10t, standardní povrch se vzhledem eloxované ušlechtilé oceli.

Kabel vyliezal z chranicky, ktora bola zrezana priamo na povrchu steny a potom siel vzduchom . Informační portál o domovní elektroinstalaci společnosti ABB. Elektro-Praga s nabídkou spínačů, zásuvek, příslušenství pro domovní i průmyslové použití a systémů inteligentní elektroinstalace.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.