Friday 27 March 2015

Dřevobis sro praha kunratice

Cookies používáme ke zlepšení fungování našeho webu. Pokračováním prohlížení souhlasíte s jejich používáním. Kompletní nabídka deskových materiálů.


Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a otevírací hodiny DŘEVOBIS , s. Výroba a prodej dřevotřískových desek, překližek a dalšího dřevařského materiálu. Zajišťujeme rozvoz materiálu k zákazníkovi vlastními vozidly. Laminované dřevotřískové desky jsou velkoformátové desky s nalisovaným dekorativním papírem. Nabízíme širokou paletu dekorů a výběr z mnoha struktur povrchu.


Dále nabízíme podlahové palubky, obkladové palubky a stavební řezivo. Prodej dřevotřískových desek, surových, OSB, dýhovaných, laminátových. QR kód Zobrazit vizitku firmy v QR kódu . Missing: kunratice Images for dřevobis sro praha kunratice More images for dřevobis sro praha kunratice Report images Thank you for the feedback. Report another image Please report the offensive image.


Dřevěné desky všech druhů,a věci pro truhláře za super ceny. Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER. Nabídka stavebního řeziva, hranolů, prken, latí, krovů na zakázku a dalšího. Určitě s námi budete spokojeni. Fyziologický ústav AV ČR, v. Finanční subjekty na adrese.


Finanční subjekty v blízkosti. Prodej a servis laboratorní techniky a přístrojů. Jan adresa: DŘEVOBIS , s. Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, Vysoušení zdiva,. Zámky, klíče, kování, nože, . Praha - Kunratice (km). Vyrábíme masivní samonosná schodiště, obklady na betonová schodiště, zábradlí a galerie.


Zabýváme se specializovanou výrobou na kvalitní schodiště, zábradlí a galerie. Schodiště jsou vyráběna nejmodernější technologií, takže je zaručena nejvyšší. Projektování a výroba jednoúčelových strojů a zařízení. Zpracování a úpravy plechu.


Revize plynových a elektrických zařízení.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.