Friday 20 March 2015

Pánský účes kulatý obličej

U kulatého obličeje je zapotřebí zvolit styl, který jeho tvar opticky zeštíhlí a prodlouží. Skvělý efekt mají účesy s objemem v horní části vlasů, které odvedou pozornost od kulaté tváře. Dobrým tipem jsou i sestřihy prostříhané z boku. Tabu by měly být dlouhé vlasy a ofina.


Hledáte střihy pro kulatý obličej ? Velká fotogalerie s účesy pro kulatý obličej je tady. Podívejte se, který vám bude slušet! Dobrý den, ahoj, prosím můžete mi poradit jak nejlépe opticky zmenšit kulatý obličej ? Nejenom ženy chtějí vypadat dokonale, v současné době jsou velice oblíbené střihy podle tvaru. Budete vypadat neodolatelně a hlavně vám bude účes vyzdvihovat. Jaké typy obličejů známe?


Hranatý tvar obličeje , kulatý tvar. Kulatý obličej patří mezi jeden z nejběžnějších tvarů tváře. Je téměř stejně dlouhý jako široký, vyznačuje se jemnými liniemi s nevýraznou bradou, ale dobře znatelnými jablíčky tváří. Sama jsem také majitelkou kulatého obličeje , a proto vím, že korigovat jeho tvar není úplně nejjednodušší. Pyšníte se kulatým obličejem ? Pak vám doporučujeme zvolit takový styl, který jeho tvar opticky zeštíhlí a prodlouží.


Ideální volbou pro vás může být střih s objemem v horní části vlasů, které dokonale odvedou pozornost od vašeho kulaťoučkého obličeje. Nic nezkazíte ani účesem prostříhaným z boku, . V našem článku naleznete tipy na kreativní účesy, které z vás udělají sexy muže. Vystříhané skráně, krátké po stranách a naopak delší na vrchu – tento klasický střih lze doporučit každému muži, který chce zdůraznit linie obličeje a vypadat sexy. Panayiotis Simopoulos páruje plnovous s klasickým pánským účesem.


Když si necháte narůst pořádnou hřívu, budete mít u žen stejný úspěch jako s holou hlavou? Vlasy jsou pro ženy velice zásadní. A my víme, jak to udělat, abyste se v jejich hodnocení posunuli na přední příčky. Tak mrkejte, jak vypadá účesů , se kterými nešlápnete vedle.


Patříte k ženám, které mají kulatý obličej ? Poradíme vám pár triků, jak zhubnout díky účesu. Oválný obličej je označován za nejdokonalejší především proto, že je symetrický. Vybraly jsme pro vás účesy , které budou slušet ze všech nejvíce. Na své si přijdou krátkovlásky i dlouhovlásky! Trápíte se s kulatým obličejem?


Udělejte z něj svou přednost. Přinášíme vám tipy na účesy pro kulaté obličeje , článek je doplněn o fotografie. Možná správné řešení svých vlasových problémů najdete o několik regálů vedle – v pánském oddělení. Za chvilku budete vědět víc.


Stačí se podívat na další epizodu pořadu New You televize Stream. Je velmi častý, ale není úplně jednoduché najít vhodný účes pro tento typ obličeje. Jak tedy prodloužit kulatou tvář pomocí účesu? Přemýšlíte-li o novém účesu pro vašeho partnera, pak se zkuste nechat inspirovat kolekcí pánských stříhů, připravených slečnou Lídou Havlovou.


Plnější tváře a kulatá brada, které se spojují a vytvářejí z obličeje kruh, definují vzhled kulatého tvaru obličeje. Nejlepší způsob jak dosáhnout, aby rysy Vaší tváře pracovali pro Vás je využívat kontrast mezi vnějšími a vnitřními vrstvami účesu , které se dotýkají Vaší tváře. Vrstvy jsou nejlepší přítel kruhového . Můžete se pyšnit oválným obličejem, který je považován za ideální. Jestliže se všechny čtyři naměřené údaje téměř shodují, pak máte kulatý obličej.


Pokud jsou šířka čela, vzdálenost lícních kostí a čelistí přibližně stejné, máte hranatý obličej. Je-li vzdálenost mezi čelistmi malá, zároveň máte široké čelo a vzdálené lícní kosti . S kulatým obličejem byste se především měli vyhnout dlouhým vlasům a ofině. Pro tento tvar je lepší, když vlasy jsou větší svým objemem v horní části tak, aby opticky tvář zeštíhlil.


Vhodný je také účes s prostříhanými boky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.