Wednesday 25 March 2015

Oční linky fix

Ať už si potrpíte jen na tenkou linku nebo máte raději pořádně dramatické linky ve stylu pin-up girls, pravdou zůstává, že tento kosmetický produkt nikdy nevyjde z módy. Otestovaly jsme, s jakými linkami se dobře pracuje, které se nerozmazávají a které vydrží. Ať už preferujete tenké linky jen pro zvýraznění pohledu nebo máte v oblibě silnější ve stylu pin-up girls, najít ty pravé není snadné. Na trhu je velká spousta produktů od tužek přes tekuté a gelové linky až po linky ve fixu. Podívejte se, jaké vyhovovaly nám.


Kompletní testovaná pětice očních linek. L´Oréal Paris Super Liner Ultra Precision. Frais Monde Make Up Naturale Liquid Eye Liner. Dermacol Precise Black – Black Sensation fix na oči. Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof.


Lumene Blueberry Liquid Eyeliner. Orámované oči jsou záležitostí každé sezóny, které linky jsou ale ty mé nej? Absolutně nejlepší linky- fix na oči. Super oční linky , se kterými se krásně a lehce pracuje. Dřív jsem používala oční linky v balení se štětečkem a když jsem třeba spěchala, měla jsem je všude.


Dá se s nimi namalovat pěkná a přesná linka. Co se mi moc nelíbí - je obal. Zebří motiv mi příjde poněkud kýčovitý. Nejběžnější jsou kajalové linky v tužce. Práce s nimi je jednoduchá, linka ovšem není tak výrazná a jejich výdrž je krátká.


Pro začátečníky se díky snadné aplikaci hodí taktéž linky ve fixu. Tekuté linky jsou na aplikaci nejsložitější. Výdrž a pigmentace těchto linek je ovšem velmi vysoká stejně jako u linek. Oční linky se slevou až. Expresní doručení i osobní odběry.


Dlouhotrvající tekuté oční linky s měkkým fixovým hrotem namalují hladké linky bez zadrhávání či zastavování. Intenzivní pigmenty zajistí dramatické zvýraznění. Oftalmologicky testováno. Vhodné pro nositelky kontaktních čoček. Dobrý den každý ráno si maluji linky ve fixu a ve škole se mi vždy rozmažou a nejsou vůbec výrazné skoušela jsem i tužku na kunturování linek ale furt to samé poraďte prosím.


Vizážistka Simona Bártová. Milá Viktorie, je třeba najít vhodné voděodolné nebo dlouhodržící produkty, zkoušela jste fixku od. Nebojte se aplikovat linky jak na horní, tak spodní části očních víček a experimentujte s barvami. Long Wear Gel Eyeliner od Bobbi Brown mají gelovou konzistenci, na víčkách vydrží celý dlouhý den a vyrábí se v několika odstínech. Pokud milujete opravdu výrazné líčení očí, vyzkoušejte fix se silným hrotem Monsieur Big . Dnešní článek je o očních linkách , jaké druhy existují a jaké jsou mezi nimi rozdíly.


Zároveň u jednotlivých typů najdete mini recenzi produktů, které používám. Snad Vám to pomůže při rozhodování, jaké oční linky koupitJ . Barevný fix na oči (Colou Eyeliner). Loreal Paris Gelové oční linky Super Liner Gel Intenza g. Enjoy your shopping in our English version online.


Má nejoblíbenější tužka ve fixu na oči. Překonává i fix od NYXu. S tímto fixem opravdu docílíte naprosto bezchybné linky. Vůbec nedráždí oči jako jiné podobné linky od jiných firem a vydrží i nápor při celodenní.


Další možností je fix v tužce. Aplikace těchto očních linek je snadnější, doporučují se také pro začátečnice. Toužíte-li po přirozenějším efektu, vystínujte oční linku pěnovým aplikátorem.


Především v létě jistě oceníte kvalitní voděodolné gelové oční linky. Ze široké škály barev a druhů si v naší nabídce určitě vyberete oční . Xtreme Liquid Eye Liner. GOSH COPENHAGEN od 2Kč. High Precision Liquid Eyeliner. Používáte linky ve fixu ? Oproti tekuté variantě zase nemám takový problém s rozmazáváním pomalu zasychajících linek.


Běžně používám i linky gelové, ale k těm je zase potřeba mít dobrý štěteček.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.