Wednesday 25 March 2015

Le cygne electronics

Le Cygne electronic service,spol. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Diskuze, názory, doporučení a hodnocení.


Na těchto stránkách jsou názory našich uživatelů na vybraná finanční témata. Rejstřík mne nenapadl a navíc je tam jedno slovo service a to jsem našel taky. Nicméně mne to někam posunulo protože jako předmět podnikání mají mj.


Praha - Prosek, Zajišťujeme výhradní záruční i pozáruční servis pro značky LCE, Daewoo a SAMSUNG. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Mam od nich stary cd magnetofon s radiem kde bych potreboval poradit vzdy prvni a trochu druhá písnička z cd přeskakuje dal už je vše v pořádku. Ja ho dostal starší a musel jsem opravit trimry ktere byly rozpadle.


Specializations activity: Electronics. Information about legal form. KLASICKÝ ODŠŤAVŇOVAČ zn.


LE CYGNE ELECTRONICS - funkční, Klasický odšťavňovač krémové barvy, model LCE-21 3W, zn. Celá ČR, Hlavní město Praha, Jihočeský, Jihomoravský, Karlovarský, Královéhradecký, Liberecký, Moravskoslezský, Olomoucký, Pardubický, Plzeňský, Středočeský, Ústecký, Vysočina . Tato nabídka od prodejce anakondus byla archivována dne 10. V této aukci s počáteční cenou Kč nebylo přihazováno. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Osobní převzetí po platbě předem.


Aukro vás ochrání, nakupujte bez obav. Když nákup neklapne, vrátíme vám peníze zpět včetně poštovného. Nechybí ani tlačítko studeného vzduchu a ve výbavě naleznete také difuzér a koncentrátor vzduchu.


Jedná se o plně vybavený fén v krásné modré barvě a za super cenu. Dátum zrušenia štvrtok, . Webové stránky jim sice nefungují, ale společnost zrušená není - zkuste adresu nebo telefony níže, příp. AREsu člena statutárního orgánu: Michaela Benešová, datum narození 15. Prosím mohl by mi někdo přeposlat naskenovaný nebo jinak zaslaný návod k mikrovlnné troubě le cygne electronics , zadávala jsem ji na googlu, ale je.


I zboží z druhé ruky může dobře sloužit.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.