Thursday 26 March 2015

Laťkový regál

Dřevěné regály jsou vhodné do domácnosti, do komory, do sklepa, do kanc. Regá Kovové regály a regálové systémy, regálové systémy do skladu. Odkládací plochy v podobě regálů najdete na Biano.


Dřevěný laťkový regál , 900x750x3mm, police za 650. Drevené regály sú vhodné do domácnosti, do komory, do pivnice, do kancelárií, obchodov a.

Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Hodnotenie Otázky Moje inzeráty Pridať inzerát. Všetky rubriky, Auto, Deti, Dom a záhrada . Knihy, fotky, obrázky, šanony, hračky, svíčky - to vše můžete uložit na naše regály , knihovny, vitríny, závěsné skříňky.


A máme také stojany na noviny. Prozkoumejte naši nabídku regálů, rádi s výběrem pomůžeme.

Jednoduchá a rychlá montáž Možnost sestavení více. Vašemu požadavku neodpovídá žádný inzerát. Dotazu latkovy regal neodpovídá žádný inzerát. Inzerát regál látkový v hlavním městě Praha, cena 4Kč, od danabohmova na Sbazar.


Závěsný látkový regál Knorr - inzerce, prodám Organizér k zavěšení bude výraznou ozdobou interiéru dětského pokojíčku. Značkový výrobek od firmy Knorr. Látkový box Winny, cena: 203Kč, popis: Úložný box v devíti barevných variantách.


K regálu je možno také dokoupit barevné látkové zásuvky winny, které jsou v nabídce v různých barevných variantách. Látkové zásuvky Winny jsou vyrobeny z pevné omyvatelné tkaniny a dodávají se v. Veselý povlak látkového domečku pro . Látkový regál Metro umožňuje mnoho různých možností sestavení. Díky tomu si ho můžete přizpůsobit přesně podle vašich představ a prostorových možností.


Dodáván je samostatně bez košů a dekorací, které jsou vidět na ilustračním obrázku. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Fixace polic se provádí vruty ke svislé stojině. Montáž je velice rychlá a jednoduchá. Skladem Osobní odběr zdarma. Prodádětský zelený látkový závěsný regál , nepoužívaný, je vypraný a nepoškozený. Skrinka na obuv DAMHUS sivá.


Regál na obuv ODENSE biela.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.