Monday 23 March 2015

Chlornan sodný dávkování

Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu). S výhodou se využívá v dávkovacích automatických stanicích. Ověřený tekutý prostředek pro dezinfekci Vašeho bazénu, studny, nebo vodovodního řádu, spolehlivě zlikviduje všechny bakterie, plísně, řasy aj. CHLORNAN SODNÝ : Anorganický chlorový roztok s obsahem – aktivního chlóru.


Dávkování dle přiloženého letáku, který obdržíte při nákupu. Tradiční a spolehlivý přípravek bazénové chemie chlornan sodný (stabilizovaný chlornan sodný ) je vhodný zejména pro trvalou údržbu vody v bazénech, které jsou vybaveny dávkovacím zařízením, zajišťujícím pravidelným dávkováním dostatečnou koncentraci chloru v bazénové vodě.

Roztok chlornanu sodného , běžně známý jako chlorové bělidlo (SAVO), se často používá k dezinfekci a jako bělicí činidlo. Digitální membránová dávkovací čerpadla SMART Digital DDA - DDC - DDE. Tato čerpadla se vyznačují nejmodernějším technickým řešením pohonu, zcela novými dimenzemi uživatelského komfortu a inteligentním řízením průtoku.


Všechny tyto vlastnosti dávají záruku spolehlivého a . Zařízení AquaDos zajišťují kontinuální dávkování zředěného chlornanu sodného (Sava originál). AquaDos sestává z impulsního vodoměru, čerpadla a zásobní . Vycházím z podkladů na inchema. Bazén je nadzemní, 18m písková filtrace, s kvalitou vody jsem zatím oproti minulým rokům velmi .

Vybrat správné technologické řešení . Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č. Chlorace je dávkování plynného chloru, chlornanu sodného nebo vápenatého do vody. Velmi důležité je pH vody. V případě vo které jsou organicky znečištěné, může při . Nejlepší a nejjednodušší aplikací chlornanu sodného je využití dávkovací stanice či chcete-li bazénovou automatikou, která se již o vše postará sama a není nutné se obávat jakýchkoliv problémů s bazénovou vodou. Nicméně všichni majitelé bazénu nejsou tímto poměrně nákladným systémem vybaveni a tedy je jedinou . Použití plynného chloru před pískové filtry je dávkován plynný chlor z tlakových svařovaných ocelových lahví prostřednictvím systému pro rozvod a dávkování plynného chloru. Množství dávkovaného chloru je regulováno regulátorem chloru na rotametru.


Skladem, ihned k expedici, či vyzvednutí! Jakost, vysoký obsah aktivního chloru. Chlornan sodný l pro Vás bazén - automatické dávkovače i ruční dávkování. Přípravek je určen k rychlému navýšení koncentrace volného chloru.


Předem stanovenou dávku nařeďte pitnou vodou a tento roztok vlijte do bazénu. Po uplynutí cca až hodin ověřte, zda je hodnota pH a koncentrace volného chloru na požadovaných hodnotách. Dále je nutné zajistit, aby koncentrace chloru byla . CHLORNAN SODNÝ : Je to léty ověřený a vyzkoušený prostředek (i ve veřejných bazénech) pro dezinfekci Vašeho bazénu.

Zlikviduje spolehlivě všechny bakterie, plísně, řasy. POZOR: nejlépe večer po koupání , řiďte se počasím a frekvencí. Iniciační dávka : Pro první zachlorování bazénu dávkujte 1ml Savo Original na m³ vody.


Udržovací dávka : Pro běžnou dezinfekci a udržení správné koncentrace volného chloru v bazénu dávkujte ml přípravku Savo Original na m³ vody každé 2-dny. Doporučení pro dávkování běžných dezinfekčních přípravků najdete dále v textu. SAVO Originál (který obsahuje chlornanu sodného ) připravíme tento dezinfekční roztok .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.