Tuesday 17 February 2015

Samolepky nad postýlku

A je opravdu z čeho vybírat. V poslední době vedou v oblíbenosti samolepky na zeď s citáty, samolepky se jménem nebo také samolepka na zeď strom. Přejeme šťastnou ruku při výběru, ať jste s Vaším . Nabízíme více než 4samolepek pro děti, akční slevy, dárky k nákupu a dopravu nad 5Kč zdarma.


Na přání Vám vyrobíme i nápis na přání, který můžete zkombinovat s dětskými samolepkami , hodí se nad postýlky , psací stůl, zkrátka kamkoliv, ale to už . Nádherná zlato-lososová kombinace jistě zaujme na první pohled!

Přináší nejnovější trend - listy Monstery! Nálepky jsou omyvatelné. Největší výběr, nejnižší ceny. Každý domeček je na šabloně zvlášť, můžete si.


Doručení zboží do druhého dne. Dětské samolepky na zeď Autíčko cabrio nad postýlku. Samolepka na zed Mapa sveta cerno . Vytvořte v dětském pokojíku krásnou atmosféru pomocí samolepek.


Přibližný rozměr baldachýnu po nalepení na stěnu: 137cm x 147cm.

Dostupnost zboží: dny. Oživte dětský pokoj samolepkami s oblíbenými motivy vašich dětí. Udělejte dítěti radost barevnýma samolepkama, s kterými bude vyrůstání radost.


Veselé samolepky prozáří dětský pokoj. Nástěnné dekorace jsou umístěné na archu cca50x70cm. Ozdobte svoje obydlí stylově s našími samolepkami na zeď. Snadná aplikace, kvalitní materiály, rychlé dodání a příznivé ceny.


Přidáme vašemu domovu nový vzhled! Mimibaby Dětské samolepky - Velký strom a sovičky. Hodí se jako dekorace nad poličku, do chodby či nad zrcadlo. Sovy jsou krásně vybarvené a rozveselí každou dětskou tvář.


Napište nám jméno do poznámky na pokladně a my vám samolepku vyrobíme. Krásné autíčko se jménem na míru. Dekorativní samolepky můžete umístit třeba nad stůl nebo nad postýlku. Autíčko se jménem patří mezi skvělé dětské samolepky na stěnu. Jméno nám napište do poznámky na pokladně.


Tahle samolepicí dekorace na stěnu je prostě paráda! Volte si vlastní barevnost a velikost. Vaší pohovkou nebo nad dětskou postýlkou.

Stačí si vybrat barvu a velikost kolekce a pustit se do výzdoby.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.