Thursday 26 February 2015

Papelote eshop

Milí ježíškové, chcete-li mít jistotu, že váš dárek dorazí včas, objednejte jej a zaplaťte do 17. Objednávky, které přijdou mezi 18. Vánoci vyřídíme, negarantujeme však, že budou doručeny pod stromeček.


Pokud nějaký muž usoudí, že dnešní nákup platí jeho vnitřní žena (a zmíní se o tom na pokladně), může tím ušetřit . Milí Ježíškové, Vánoce jsou za chvíli! Náš eshop se pak definitivně uzavře o půlnoci 21.

Vánoc však již nemůžeme garantovat. Papír a obálka v jednom. Psaní zabalené do jedinečných fotografií plných sdílených symbolů (les, déšť, moře, měsíc, sníh, stůl s vázou), nálad a vzpomínek. Blok As klasickými lepenkovými deskami a spirálou na horní straně.


Barevná gumička upoutá pohle tužky i stránky zavřeného bloku. Oboustranné balicí papíry ve formátu B- zabalí vše od dárku, přes knihu až po stěnu pokoje. Vyrobeno v Čechách, částečně z recyklovaného papíru.


Dvoubarevné desky formátu As velkou přední kapsou a řadou menších kapsiček na vizitky a poznámky unesou kromě složky papírů třeba i menší laptop.

Na přenášení úkolů a plánů jako dělané! Vyrobeny jsou z Tyveku, materiálu pojícího vlastnosti papíru, textilie a folie, který je omyvatelný, vodě odolný, neroztrhnutelný, . Eshop před Vánoci a po nich. Je nám to jasné, dárek, co neleží pod stromečkem, trochu přestává být dárkem. Moc se snažíme, aby to nepostihlo ty, které jste vybrali u nás, nicméně cesta k vám taky chvíli trvá. Slibujeme tedy, že balíčky, které objednáte a zaplatíte do 18.


Originální designové fotoalbum vyrobené v Čechách z ekologicky šetrných materiálů. Na – fotografií různých rozměrů. Album na růžky či MT pásky. Tady jich bude tak akorát! Chcete věnovat vzpomínky?


Fotky můžete vlepit třeba pomocí MT pásek, připsat lokace či krátké komentáře a dárek může do světa nebo do vaší knihovny, kde bude . Papelote tužky z mořeného dřeva borovice vejmutovky mají středně tvrdou tuhu HB, jsou vyrobeny v Čechách a barveny pouze potravinářskými barvivy. Věděli jste, že dřevěnou tužku můžete ostrouhat do kompostu? Jejím uhlíkem vám pak třeba ještě pokvete balkón.


Zápisník z limitované série s gumičkou a tužkou na vaše nápady, postřehy nebo třeba celé příběhy. Elegantní retro zápisník pro Paměť národa vytvořilo studio nového papírnictví Papelote. Spolu s tužkou a gumičkou tvoří zápisník praktický set, díky kterému se listy sešitu nezohýbají a tužka neztratí v hlubinách kabelky či.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.