Thursday 26 February 2015

Epolex cena

Цена и условия поставки. Před použitím se obsah rozmíchá, smísí s tužidlem v předepsaném poměru, důkladně promíchá a doředí podle potřeby. Proschlý nátěr odolává vlhkosti, různým chemikáliím (zejména alkáliím) olejům, . Nátěrová hmota epoxidová dvousložková na zátěžové povrchy. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Naša cena bez DPH: 1. Pripravený na vyzdvihnutie od ďalšieho dňa otvorenia hod.


OBI Bratislava Hodonínska. Pred použitím sa obsah rozmieša, zmieša s tužidlom v predpísanom pomere, dôkladne premieša a doriedi podľa potreby. Preschnutý náter odoláva vlhkosti, rôznym chemikáliam (hlavne alkáliám) olejom, pohonným hmotám a radu . CHARAKTERISTIKA A POUŽITIE VÝROBKU: Lak je určený na zhotovenie vysoko lesklých, tvrdých, transparentných náterov dreva, vláknitých dosiek, kovov a niektorých druhov plastických látok a na napúšťanie nasiakavých podkladov ( napr. betón, murivo). Lak má vynikajúcu tvrdosť a vysoký lesk, výbornú chemickú.


Použití: je určen pro zhotovení vysoce lesklých a tvrdých transparentních nátěrů dřeva, parket, vláknitých desek, kovů a některých druhů plastických hmot ( nutné ověřit) a k napouštění savých podkladů. Nátěry odolávají některým chemickým látkám jako např. Vaše cena za ks: 2Kč.


Barva epoxidová základní dvousložková. Běžná cena s DPH: 89Kč. Naše cena bez DPH: 8Kč (EUR). Antikorózne syntetické farby - jednovrstvové farby 2vso širokým využitím za výhodné ceny na bugy. SkladeCentrální sklad: dostatečné množství.


Taška z netkané textilie. BARVY A LAKY HOSTIVAŘ Epolex. Na renováciu povrchu smaltovaných vaní, vaničiek sprchových kútov. Nie je vhodný na akrylátové povrchy.


Modifikátor ceny variantu. Základní i vrchní syntetický nátěr pro kovářské výrobky. Email nie je určený k náterom, ktoré p. Epoxidová živica na lepenie,stierkovanie,tmelenie.


Cena produktu bez dopravy. Jeho tvrdosť a vhodnosť je odskúšaná mnohoročnou praxou, určite však záleží na majiteľovi – či vo vani napríklad nekúpe bernardína s ostrými pazúrmi.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.